Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-11-22. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un premiu oferit de Centrul Anahata!

Masajul Anahata este o combinatie de tehnici din mai multe masaje: ayurvedic, shiatsu, thai yoga masaj, drenaj limfatic, eliberari cranio-sacrale, vitaflex etc. Beneficiile masajului Anahata: relaxare musculara; reducerea tensiunii arteriale; ameliorarea durerilor de spate; indepartarea durerilor de cap si a migrenelor…

Tratament cu parafina pentru maini&picioare

Baia de parafina este o procedura recomandata tuturor, in special celor ce au mainile si picioarele uscate. Procedura se realizeaza in doua etape. Mai intai se aplica o crema hidratanta, urmata de un masaj revigorant, apoi se realizeaza baia de parafina, cu efect benefic asupra deschiderii porilor, ceea ce permite patrundrea in profunzime a principiilor active din crema hidratanta, dar si o mai buna oxigenare a tesutului cutanat. Astfel, pielea devine mai catifelata iar senzatia de discomfort datorita mainilor si picioarelor uscate incepe sa dispara. Pentru a avea rezultate maxime, baia cu parafina trebuie facuta cel putin o data pe saptamana. Dupa ce pielea si-a recapatat aspectul catifelat, sedintele de intretinere vor fi facute mai rar, cam o data pe luna.

Yoga & Pilates fusion

Centrul Anahata organizeaza sedinte de Yoga & Pilates fusion.Aceste clase combina exercitii de Pilates – pentru corectarea posturii, realinierea coloanei vertebrale, tonifierea musculaturii, cu posturi Yoga si elemente de stretching  pentru flexibilizarea corpului. La finalulorei, 10 minute de relaxare ghidata iti vor da o stare de armonie si echilibru la nivel emotional si mental pentru tot restul weekend-ului.

Raspunde la urmatoarea intrebare: Cand se desfasoara clasele de Yoga&Pilates fusion la CentrulAnahata?

  •  Sambata, de la ora 10:00
  •  Sambata, de la ora 9:30
  •  Duminica, de la ora 9:30

Regulamentul concursului:

  1. Participa la concurs in perioada 01-22 noiembrie 2013 si poti castiga unul dintre cele 3 premii, oferite de salonul Centrul Anahata! Premiile se vor acorda cate unul pe saptamana si constau in:  o sedinta de masaj Anahata, o baie de parafina pentru maini si picioare si o clasa gratuita de Yoga&Pilates fusion.
  2. Inscrie-te in Club Eva si participa la concurs!
  3. Premiile se vor acorda prin tragere la sorti astfel: in data de 08 noiembrie - o sedinte de masaj Anahata, 15 noiembrie - o baie de parafina pentru maini si picioare si in data de 22 noiembrie - o clasa gratuita de Yoga&Pilates fusion. Extragerea este efectuata automat cu ajutorul calculatorului.
  4. Numele castigatorelor vor fi afisate pe site. Daca iti regasesti numele pe site, te rugam sa trimiti un mail la concurs@eva.ro care sa contina date tale personale,  o copie dupa cartea de identitate si un nr. de telefon.
  5. Prin participarea la concurs, utilizatorul este de acord sa primeasca pe mail informari ulterioare de la partenerii eva.ro. 
  6. Nu se acorda contravaloarea premiilor.
  7. Daca in termen de 10 zile lucratoare de la data afisarii pe site, castigatorele nu-si revendica premiul, acesta va fi anulat.