Concurs: Castiga un premiu cu produse n valoare de 300 de lei!

Adăugat de concursoman în data de 2012.01.14 • 1284 vizualizări

Concurs: Castiga un premiu cu produse n valoare de 300 de lei!
 

Stil Masculin caută cel mai bine îmbrăcat bărbat din România

Datorită ținutelor bune pe care am reușit să le strâng într-un timp destul de scurt pentru propunerile de revelion, m-am trezit în această dimineață cu gândul la: Ce-ar fi să organizez un concurs?”. Dar nu la fel ca și oricare altul. De ce acest concurs? Pentru că blogul are o vechime, are niște cititori, dar nu am văzut cunoștiințele puse în practică. Divergețe sunt destule și ce ar fi să punem piciorul în prag o dată pentru totdeauna să vedem cine este aceea persoană care comentează și știe atât de multe. Această competiție are rolul de a scoate în față bărbații bine îmbrăcați pentru că ne-am săturat de ceea ce dictează moda și de ținutele comune care sunt prezente pe stradă. Descriere concurs Acest concurs are rolul de a desemna cel mai bine îmbrăcat bărbat din România. Concursul va fi împărțit în două etape: zonală și finală. Competiția zonală va avea loc aproape în fiecare județ de unde va fi desemnat un câștigător care va reprezenta regiunea lui în finală; La competiția finală vor participa doar câștigătorii edițiilor zonale. Deșfășurare concurs 1) Fiecare concurs zonal va ține două săptămâni de la data publicării fotografiilor. 2) Concursul va începe doar atunci când se vor strânge minim zece fotografii pe zona. 3) De la data începeri a primei competiții , se acceptă fotografii pentru concursul respectiv într-un interval de timp de zece zile. 4) La faza locală, fiecare participant va concura cu o singură fotografie. 5) Fiecare finalist va primi un premiu din partea Stil Masculin cu produse în valoare de 300 de lei. 6) Pentru finală, concurenții vor trebui să prezinte două-trei ținute diferite în care să poarte o parte din articolele câștigate. Condiții și termeni 1) Prima etapă va începe atunci când am strâns minim 10 ținute dintr-un județ. 2) Această competiție va avea loc aproape în fiecare județ de unde va fi desemnat un câștigător care va reprezenta regiunea lui în finală. 3) După ce au participat minim zece județe și nu mai am fotografii pentru o altă zonă, va începe automat finala. 4) Se acceptă doar fotografiile în care ești tu. Dacă ai trimis fotografii cu o altă persoană decât cea în cauză, vei fi descalificat.

5) Se trimite  doar o singură fotografie.

4) Fotografiile se trimit pe adresa de mail: [email protected] și vor fi însoțite de nume, adresă și număr de telefon; 5) Dacă porți șosete albe sau trening, ești automat descalificat. 6) Se acceptă doar fotografii cu ținute cu care nu ai mai participat la alte competiții.

7) Nu se acceptă fotografiile făcute în casă. Acestea trebuie să fie de calitate (nu făcute cu telefonul) și creative.

8) Dacă câștigătorul nu poate fi contactat în termen de 48 de ore, el va pierde titlul și va merge mai departe concurentul de pe locul doi. Dacă nu poate fi nici acesta contactat, se va aplica aceași procedură până se va găsi un reprezentat. 9) Fiecare participant trebuie să distribuie în termen de 48 de ore link-ul cu competiția în care se află pe rețelele de socializare (Facebook, Twitter, Google+). 10) Nu se vor desfășura două competiții în paralel. 11) Fotografiile participanților vor fi folosite în diverse articole, publicații, print, materiale promoționale, etc. 12) Premiile care se vor da la fiecare finalist pe județ se vor înmâna înainte cu o lună de finala concursului pentru siguranța. Această normă de siguranță s-a luat pentru ca finalistul pe județ să participe până la finalul concursului. 13) Termenii și condițiile se pot modifica pe parcurs. Premii Fiecare finalist va primi un premiu cu produse în valoare de 300 de lei. Premiul pentru marea finală, încă nu a fost stabilit, dar va fi peste 300 de lei. Condiții de jurizare Am să vă rog să-mi dați niște propuneri de jurizare pentru a fi corect pentru fiecare dintre participanți. Aveți trei zile la dispoziție, dacă nu voi alege eu un sistem de votare. Promovare concurs Această secțiune de promovare este dedicată bloggerilor. Dacă promovezi această competiție prin articole la tine pe blog, te voi include într-un blogroll special(am o medie de 1350 de unici/zi) pe toată perioada concursului.  Blogroll va fi în pagina principală. Trebuie să-mi trimiți de fiecare dată link-ul pe mailul [email protected] când ai scris ceva nou. Termenul limită  de înscriere în concurs este până în data de 14.01.2012 PARTICIPA LA CONCURS!

provident.ro


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: