Concurs: Castiga un premiu constand intr-o provocare specificata de tine (Sesiune echitatie, Experienta mountain bike, Copilot la raliu, Tatuaj permanent, Zbor cu motodeltaplanul, Off-road cu atv-ul,

Adăugat de concursoman în data de 2013.08.08 • 1982 vizualizări

Concurs: Castiga un premiu constand intr-o provocare specificata de tine (Sesiune echitatie, Experienta mountain bike, Copilot la raliu, Tatuaj permanent, Zbor

Concurs: Castiga un premiu constand intr-o provocare specificata de tine (Sesiune echitatie, Experienta mountain bike, Copilot la raliu, Tatuaj permanent, Zbor cu motodeltaplanul, Off-road cu atv-ul, Salt tandem cu parasuta) sau alte premii de la Nivea Men!

[like_to_read]

Durata si locul de desfasurare a Concursului:

Concursul este organizat si desfasurat pe intreg teritoriul Romaniei, pe pagina www.niveamen.ro/aratacepoti Concursul va incepe pe data de 23.07.2013, ora 17:00 si va dura pana la 26.08.2013, ora 11:59.

Premiile Concursului:

In cadrul concursului se vor acorda premii prin tragere la sorti electronica, dupa cum urmeaza:

 • Premii mici – 250 de premii fiecare constand intr-un set de produse care include: - Sampon anti-matreata NIVEA MEN Cool 250 ml in valoare unitara de 10.26 RON + tva - Gel de ras NIVEA MEN Original 200 ml in valoare unitara de 11.82 RON + tva - Deodorant NIVEA MEN Fresh Active 150 ml in valoare unitara de 9.5 RON + tva
 • Premiu mare - un premiu constand intr-o provocare din cele de mai jos, cea specificata de participantul castigator la inscrierea in promotie: - Sesiune echitatie - Experienta mountain bike - Copilot la raliu - Tatuaj permanent - Zbor cu motodeltaplanul - Off-road cu atv-ul - Salt tandem cu parasuta

Castigatorul beneficiaza de un buget de 4400 RON (fara tva) pentru realizarea provocarii. In acest buget este inclus si transportul dus-intors pana la locatia in care va avea loc provocarea.

Un participant unic se poate inscrie de mai multe ori in concurs pe www.niveamen.ro/aratacepoti si poate sa castige cate un singur premiu, pe toata durata concursului astfel ca un participant unic poate castiga ori un singur set de produse, ori premiul mare daca respecta conditiile prezentului regulament. In cadrul tragerii la sorti se va extrage prima data premiul mare, apoi cele 250 de premii mici. Participantul care a castigat premiul mare nu va mai participa la tragerea la sorti pentru unul din cele 250 de seturi de produse. Prin participant unic, se intelege o persoana fizica, identificabila dupa nume, prenume si adresa, indiferent de contul sau conturile de Facebook de pe care s-a inscris si/sau conturile create pe www.niveamen.ro/aratacepoti Nu se permite acordarea contravalorii in bani a premiilor oferite in cadrul acestei campanii sau schimbarea parametrilor acestora.

Mecanismul desfasurarii Concursului:

Mecanismul desfasurarii Concursului din aplicatia disponibila exclusiv pe www.niveamen.ro/aratacepoti Pentru a putea castiga unul dintre premiile online Partipantul trebuie sa se inscrie si sa indeplineasca urmatoarele conditii:

 • sa aiba drept de participare;
 • sa se inscrie exclusiv in perioada concursului;
 • sa-si creeze un cont in aplicatie prin completarea corecta si completa a datelor personale: adresa de email sau prin logare directa cu contul personal de Facebook, alegerea unei parole, nume, prenume, data nasterii, sex, adresa postala din cartea de identitate;
 • sa urmeze toti pasii oferiti in aplicatie pana in momentul in care va primi instant mesajul: Felicitari! Esti inscris in cursa pentru: se va mentiona provocarea alesa.

La inscriere, Participantul primeste o singura sansa la tragerea la sorti pentru provocarea acceptata – premiul mare si o sansa pentru a putea castiga un set e produse – premiile mici pe intreaga durata a campaniei. Participantii pot obtine extrasansa numai o singura data pe saptamana. Un participant poate castiga o singura provocare. Extrasansa saptamanala:

 • Participantul poate sa primeasca o extrasansa pe saptamana daca saptamanal invita minim 3 prieteni folosindu-si contul personal de Facebook.
 • In fiecare saptamana de concurs, Participantul poate sa invite alti minim 3 prieteni folosindu-si contul personal de Facebook si va primi o extrasansa.
 • Extrasansa poate fi folosita pentru a creste sansele de castig pentru provocarea NIVEA MEN deja acceptata sau pentru o noua provocare.
 • Extrasansa se cumuleaza la totalul de sanse pentru premiile mici – produse NIVEA MEN descrise in Art.5 de mai sus.
 • Exemplu 1: Participantul s-a inscris si deja are o sansa la o provocare acceptata si o sansa la seturile de produse NIVEA MEN si invita 3 prieteni folosind contul personal de Facebook. Extrasansa poate sa o foloseasca la provocarea deja acceptata si astfel va avea 2 sanse la premiul mare si 2 sanse la premiile mici.
 • Exemplu 2: Participantul s-a inscris si deja are o sansa la o provocare acceptata si o sansa la seturile de produse NIVEA MEN si invita 3 prieteni folosind contul personal de Facebook. Extrasansa poate sa o foloseasca la o noua provocare si astfel va avea 1 sansa sa castige provocarea acceptata initial cand s-a inscris, 1 sansa la provocarea a doua unde si-a folosit extrasansa si 2 sanse la premiile mici.

Participantii care au cont numai pe www.niveamen.ro/aratacepoti nu pot trimite invitatii si nu pot primi extrasansa.

Toti Participantii care accepta provocarea promoterilor NIVEA MEN primesc cate o mostra de mini after shave balsam NIVEA MEN Original.

Desemnarea castigatorilor:

In data de 30.08.2013, va avea loc tragerea la sorti in cadrul careia vor intra inscrierile valide efectuate in perioada 23.07.2013, ora 17:00 – 26.08.2013, ora 11:59. Se vor acorda 250 de premii, fiecare constand intr-un set de produse (Sampon anti-matreata NIVEA MEN Cool 250 ml in valoare unitara de 10.26 RON +tva, Gel de ras NIVEA MEN Original 200 ml in valoare unitara de 11.82 RON +tva, Deodorant NIVEA MEN Fresh Active 150 ml in valoare unitara de 9.5 RON +tva). De asemenea se va acorda si premiul cel mare constand in realizarea uneia din provocarile bifate de castigator la inscriere, enumerate la art. 5. De asemenea se vor extrage si cate 10 rezerve pentru fiecare tip de premiu in parte.

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: