Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-11-21. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un premiu constand in sapte produse Finn Crisp!

Concurs: Castiga un premiu constand in sapte produse Finn Crisp!

Finn Crisp pentru o dieta sanatoasa din cereale integrale 

Integral inseamna ca faina folosita la copt contine nucleul de cereale integrale in forma sa naturala fara a se inlatura sau adauga ceva. De aceea compozitia nutritionala a cerealelor integrale este ideala. Sunt bogate in fibre dietetice, cat si in vitamine, minerale si compusi bioactivi din plante si confera o combinatie echilibrata din proteine si carbohidrati si doar o mica cantitate de grasime.

Fibre dietetice esentiale

Fibrele dietetice sunt un beneficiu esential al cerealelor integrale. Fibrele sunt descompuse in unitati mici de catre sistemul digestiv uman, si totusi contin foarte putina energie. Totusi, fibrele dietetice au multe beneficii sanatoase. Studii nutritionale au aratat ca un aport mare de fibre dietetice descreste riscul de obezitate, diabetul de tip 2, boala coronariana si cancerul colorectal.

Recomandarile nutritionale din toata lumea incurajeaza utilizarea produselor integrale si a fibrelor dietetice pentru ca consumul este inca prea mic.

Raspunde la urmatoarea intrebare: Cate grame de fibre contin100 g FINN CRISP Original?

  • 19 grame de fibre
  • 20 grame de fibre
  • 22 grame de fibre

Regulament:

  1. Participa la concurs in perioada 21 octombrie – 21 noiembrie 2013 si poti castiga unul dintre cele 10 premii, oferite de Finn Crisp! Fiecare premiu va cuprinde:paine crocanta subtire chimen 200 gr, paine crocanta subtire coriandru 180 gr, paine crocanta subtire multicereale 175gr, paine crocanta subtire secara 200gr, paine crocanta subtire usturoi 200gr, paine crocanta subtire tarate de secara 200 gr, paine crocanta subtire secara 200 gr.
  2. Inscrie-te in Club Eva si participa la concurs!
  3. Premiile se vor acorda prin tragere la sorti in data de 21 noiembrie 2013  si este efectuata automat cu ajutorul calculatorului.
  4. Numele castigatorelor vor fi afisate pe site. Daca iti regasesti numele pe site, te rugam sa trimiti un mail la concurs@eva.ro care sa contina date tale personale,  o copie dupa cartea de identitate si un nr. de telefon.
  5. Prin participarea la concurs, utilizatorul este de acord sa primeasca pe mail informari ulterioare de la partenerii eva.ro.
  6. Nu se acorda contravaloarea premiilor.
  7. Daca in termen de 10 zile lucratoare de la data afisarii pe site, castigatorele nu-si revendica premiul, acesta va fi anulat.