Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un premiu ECO oferit de Eco-Rom Ambalaje!
Fii ECO si in luna februarie! Arata ca iti pasa de mediul in care traiesti, colecteaza selectiv deseurile de ambalaje, participa la concurs si poti castiga unul dintre cele 4 premii constand in constand in produse realizate din materiale reciclate oferite de Eco-Rom Ambalaje!
Premiile vor contine, printre altele, si cate o sacosa glossy de colectare selectiva! Aceasta nu te va ajuta doar sa colectezi selectiv deseurile intr-un mod util, ci iti va oferi si stilul eco-friendly mult dorit!
Ce este colectarea selectiva?
Colectarea selectiva a deseurilor de ambalaje reprezinta depunerea separata a ambalajelor in containerele colorate – pe cele 3 categorii – pentru a putea fi reciclate, astfel:
Galben: plastic si metal
Albastru: hartie si carton
Verde: sticla
CATEVA SFATURI:
-Ajuta-ti familia sa sorteze pe categorii gunoiul pe care il produceti. Foloseste saci menajeri de culori diferite sau cutii de carton marcate, astfel incat familia ta sa stie unde sa puna deseurile de hartie si carton, sticlele de plastic, dozele de aluminiu, sticla obisnuita si resturile organice.
-Respecta indicatiile de pe containerele de colectare selectiva si nu amesteca materialele intre ele. Incearca pe cat poti sa turtesti recipientii inainte de a-i introduce in container pentru a mari cantitatea de deseuri colectate si transportate.
-Nu depozita deseurile langa sau pe container, chiar daca acestea sunt deja pline. Suna-ti operatorul din localitate si informeaza-l despre situatia existenta.
-Promoveaza conceptul de colectare selectiva in cercul de prieteni si la locul de munca!
-Educa-ti copiii in spiritul acestor reguli si urmareste ca ele sa fie aplicate si la scoala unde invata.
Intra acum pe  www.colecteazaselectiv.ro si afla cele mai interesante lucruri despre colectarea selectiva a deseurilor de ambalaje!
Participa la concurs in perioada 10 februarie – 10 martie 2012, raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga unul din cele 4 premii oferite de Eco –Rom Ambalaje. 
 
Raspunde la urmatoarea intrebare:
Care dintre sfaturile de mai jos te ajuta sa colectezi selectiv si sa fii eco-friendly?
     
 Da, sunt de acord cu  termenii si conditiile