Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un premiu ECO oferit de Eco-Rom Ambalaje!
 
Fii ECO si in 2012! Arata ca iti pasa de mediul in care traiesti, colecteaza selectiv deseurile de ambalaje, participa la concurs si poti castiga unul dintre cele 4 premii constand in produse realizate din materiale reciclate oferite de Eco-Rom Ambalaje!
Ce este colectarea selectiva?
Colectarea selectiva a deseurilor de ambalaje reprezinta depunerea separata a ambalajelor in containerele colorate – pe cele 3 categorii – pentru a putea fi reciclate, astfel:
Galben: plastic si metal
Albastru: hartie si carton
Verde: sticla
STIATI CA un roman genereaza aproximativ 350 de Kg de gunoi/an (deci o familie de 3 persoane genereaza anual peste 1 tona de gunoi)? Deseurile de ambalaje pe care le aruncam zilnic la gunoi nu sunt gunoaie! Ele sunt valoroase, putand fi reciclate in vederea obtinerii de materie prima secundara pentru alte produse!
Iata ce deseuri de ambalaje pot fi reciclate:
Plastic:  PET-uri de la bauturi, recipientul de la sampon, de la balsam, de la detergentul de vase, de la ulei, de la otet, paharele din plastic, caserole din plastic, recipientul de la demachiant, cutia din plastic de la cremele pentru corp/fata, pungile de plastic, recipientele din plastic de la produsele de curatenie, paharul de la iaurt.
Metal:  dozele de la bauturile alcoolice si bauturile racoritoare, conserve, folie de aluminiu, ambalaje din folie de aluminiu.
Hartie-carton:  plicuri, cutii din carton, recipientele din carton de la lapte sau sucuri naturale, cutii de carton de la diversele produse cosmetice (creme, demachiant), cutiile de bomboane, cartonul de la oua, pachetul de tigari, cutia de ceai, celofanul de la buchetele de flori.
Sticla:  recipientele din sticla de la bauturi, borcane.
Intra acum pe  www.colecteazaselectiv.ro si afla cele mai interesante lucruri despre colectarea selectiva a deseurilor de ambalaje!
Participa la concurs in perioada 10 ianuarie – 10 februarie 2012, raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga unul din cele 4 premii oferite de Eco –Rom Ambalaje. 
 
Raspunde la urmatoarea intrebare:
Ce ambalaje colectam in containerul galben?
     
 Da, sunt de acord cu  termenii si conditiile