Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-01-31. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un plic Mischa, o esarfa Mischa, un colier Mischa si o pereche de cercei Mischa!

Îţi place să fii în pas cu moda şi să impresionezi prin outfit-urile tale?

Trimite-ne o fotografie cu tine în oraş  purtând ţinuta preferată şi poţi câştiga un set de accesorii chic de la Mischa. Setul conţine: un plic, o eşarfă, un colier şi o pereche de cercei.

E simplu să participi!

Alege cea mai draguţă fotografie cu tine în oraş, îmbracată într-o ţinută fashion de stradă şi în care să te vezi integral, însoţeşte poza cu o descriere sumară a ţinutei pe care o porţi (creator / brand) şi trimite-ni-le  până pe 30 decembrie 2013, ora 12.00.

Echipa ONE.ro va alege cele mai interesante outfit-uri înscrise în concurs până la această dată. Fotografiile finaliste vor fi publicate pe site şi supuse votului utilizatorilor timp de o lună.

Pe data de  31 ianuarie 2014, ora 15.00  fotografia care a acumulat cele mai multe voturi va fi desemnată câştigătoare şi va fi premiată cu setul de accesorii Mischa Accesorii.

Concursul "Street Chic – ianuarie 2014" se deruleaza in perioada  2 decembrie 2013 – 31 ianuarie  2014 in doua etape:

  • Etapa de trimitere a fotografiilor (2-30 decembrie  2013, ora 12.00)
  • Etapa de votare a fotografiilor inscrise in concurs ( 30 decembrie – 31 ianuarie 2013, ora 15.00). 

Etapa de trimitere a fotografiilor  - intre 2-30 decembrie  2013, ora 12.00, In aceasta perioada utilizatorii se inscriu in Concurs astfel:

  • se inregistreaza pe site completand formularul de concurs
  • incarca o fotografie cu propria persoana in oras, imbracata intr-o tinuta fashion de strada si in care se vede integral persoana in cauza
  • descriu succint  tinuta pe care o poarta in fotografie (produse / branduri)

Utilizatorii se pot inscrie in concurs cu mai multe fotografii.

La sfarsitul perioadei de inscriere, echipa ONE.ro va selecta fotografiile  inscrise in Concurs in functie de outfit-urile purtate in poze care trebuie sa respecte anumite criterii de faschion si stil. Apoi  va publica  pozele alese pe site-ul www.one.ro pentru a fi supuse votului utilizatorilor.

Etapa de votare a fotografiilor  - intre  30 decembrie ora 12.00 si 31 ianuarie 2014, ora 15.00

Fotografiile selectate de echipa ONE.ro si publicate pe site vor putea fi votate de catre utilizatori  timp de o luna. Fotografia care obtine cel mai mare numar de voturi pana la aceasta data, va fi desemnata castigatoare. 

Organizatorul isi rezerva dreptul de a descalifica fara nicio explicatie  fotografiile care sunt suspectate ca au obtinut in mod fraudulos voturi in concurs.

Premiul oferit la Concurs este format din 4 produse: un plic Mischa - 180 lei, o esarfa Mischa – 50 lei, un colier Mischa – 150 lei si o pereche de cercei Mischa – 60 lei.

Concursul se incheie pe 31 ianuarie 2014, ora 15.00, cand Organizatorul va desemna castigatoare  fotografia care aduna cel mai mare numar de voturi pana la aceasta data. Persoana care a inscris in concurs fotografia castigatoare  trebuie sa respecte cerintele prezentului Regulament de concurs.