Concurs: Castiga un party weekend n Vama Veche, transport cu autocarul direct din Bucure?ti ?i excursie de o zi n Bulgaria!

Adăugat de concursoman în data de 2013.06.26 • 1269 vizualizări

Concurs: Castiga un party weekend n Vama Veche, transport cu autocarul direct din Bucure?ti ?i excursie de o zi n Bulgaria!

Concurs: Castiga un party weekend în Vama Veche, transport cu autocarul direct din București și excursie de o zi în Bulgaria!

[like_to_read]

Concurs de articole cu titlul: DE CE ÎMI PLACE SĂ CĂLĂTORESC?

Fiecare dintre noi când e întrebat ce hobby are în viață va răspunde negreșit: călătoriile. S-au scris nenumărate cărți jurnale de călătorie, există ghiduri de călătorii pentru orice destinație din lume, sunt sute de bloggeri numai în România ce scriu despre călătorii și sute de mii de cititori care se bucură de împartășirea poveștilor și experiențelor de călătorie.

V-ați întrebat ce ne face să călătorim? Care sunt motivațiile ce fac călătoriile să fie cel mai popular hobby al tuturor?

Împreună vrem să găsim  răspunsuri cât mai frumoase și cât mai variate la această întrebare: de ce iubim călătoriile? Concursul are ca sursă de inspirație 2 manifeste de călătorie, primul aici, al doilea la acest link.

PREMII:

Premiul I este oferit de Young Tours, un party weekend în Vama Veche, transport cu autocarul direct din București și excursie de o zi în Bulgaria. Detalii aici.

Alte 4 premii consistă în 2 nopți de cazare la alegere:

  1. la pensiunea/hostel dor de Bucovina din Câmpulung Moldovenesc, site și pagină de facebook 
  2. la hostelul Peaches din București, site și pagină de facebook
  3. la hostelul Floreasca din București, site și pagină de facebook
  4. la hostelul Pura Vida Beach bar&hostel din Vama Veche, site și pagină de facebook

REGULI:

  1. înscrierile se fac printr-un comentariu la acest articol de minim 500 de caractere cu răspunsul la întrebarea: de ce îmi place să călătoresc? Termenul limită: 1 iulie 2013
  2. pentru a intra în concurs trebuie să dați share pe Facebook la aceasta pagină, like la pagina deFacebook a Young Tours și/sau a hostelului pe care îl alegeți ca premiu. Paginile de facebook ale hostelurilor se află mai sus, la categoria premii.
  3. premiile se vor acorda în baza unei medii între poziția ocupată după numărul de like-uri ale fiecărui comentariu și în baza poziției ocupate în urma notelor acordate de bloggerii de călătorie parteneri la acest concurs

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: