Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-01-31. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un parfum si un spray Her Golden Secret by Antonio Banderas!

Iarna aceasta nimic nu te poate impiedica sa fii seducatoare! Iti oferinm sansa de a castiga un parfum creat special pentru a scoate la iveala latura ta senzuala. Este vorba despre Her Golden Secret by Antonio Banderas, un parfum care vine la pachet si cu un deodorant Her Golden Secret, si ambele pot fi ale tale daca participi la acest concurs.

Ce poti castiga?

  • Un pachet care contine parfumul Her Golden Secret EDT 80ml si un deo spray Her Golden Secret 150 ml, in valoare de 190 lei.

Apa de toaleta Her Golden Secret combina lemnul de cedru, casmirul si patchouli cu aroma exotica a vaniliei, cocktail-ul racoritor de mar, piersica si coacaze negre, exprimand senzualitate, tinerete si rafinament. Deodorantul Her Golden Secret mizeaza pe aceeasi aroma seducatoare, iar odata aplicat, va emana aceeasi aroma seducatoare, care te va invalui in mister.

In jocul seductiei, nimic nu este interzis.

Her Golden Secret by Antonio Banderas face ca jocul sa devina un duel al provocarilor, al mizelor extreme si al puterii.

Femeia frumoasa, sexy, senzuala si cu o personalitate puternica este intotdeauna pregatita sa parieze tot si sa castige dublu.

Ce trebuie sa faci?

  • Completeaza formularul cu datele tale personale si raspunde la intrebarea: "Care crezi ca este secretul seductiei?"

Concursul se desfasoara in perioada: 24 ianuarie - 31 ianuarie. Pe 31 ianuarie vom desemna castigatoarea prin tragere la sorti.

Ce mai astepti? Intra in cursa pentru obtinerea celui mai seducator parfum!