Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un parfum True Glow (50 ml) + un parfum My Vibe (50 ml) sau monede kiss!
Valentine's Day 2012 Anul acesta de Valentine's Day (Ziua Indragostitilor) kissid.ro premiaza cele mai popu-lare "perechi"  si anume:
  1. Cautati un partener/partenera pe kissid.ro si formati o "pereche"
  2. "Perechile" trebuie anuntate in acest articol pana pe 10 Februarie de catre unul din parteneri.
  3. Intre 11 Februarie ora 00:00 si 20 Februarie ora 24:00 aduna impreuna cu partenerul tau cat mai multe vizite la profilele voastre. (la sfarsit, vizitele se aduna de la ambi parteneri si se formeaza un total)
  4. "Perechile" care ocupa primele 3 locuri pe data de 20 Februarie ora 24:00 vor fi premiate dupa cum urmeaza:
Locul 1 Pentru EA un parfum True Glow (50 ml) + Pentru EL un parfum My Vibe (50 ml) premii valentines day Locul 2 Cate 100 Monede Kiss pentru fiecare partener. Locul 3 Cate 50 Monede Kiss pentru fiecare partener.*Vizitele se vor reseta de la 0 la ora 00:00 pe 11 Februarie **Important: cei care aveti de gand sa nu participati corect si sa folositi tot felul de programe si proxy, etc pentru vizite riscati stergerea contului direct. Concursul va fi monitorizat de trafic.ro iar toate paginile de intrare pe site si iesire din perioada concursului vor fi monitorizate. PARTICIPA LA CONCURS! kissid.ro va mai ofera pentru Valentine's Day:Emoticonsi pentru comentarii personalizati pentru Valentine's Day (ii gasiti accesand optiunea "mai multe" cand adaugati comentarii la profile) Avatare pentru Valentine's Day ce pot fii ilustrate pe messenger.Stickere de Valentine's Day ce pot fii lipite pe pozele prietenilor tai sau pe poza ta (le gasiti la http://www.kissid.ro/servicii/stickere.php sau accesand optiunea "lipeste sticker" de la profilul oricarui utilizator)kissid.ro va doreste un Happy Valentine's Day