Concurs: Castiga un parfum Guess Girl EDT 50 ml!

Adăugat de concursoman în data de 2013.08.30 • 1384 vizualizări

Concurs: Castiga un parfum Guess Girl EDT 50 ml!

Concurs: Castiga un parfum Guess Girld EDT 50 ml!

Concursul este organizat pe teritoriul Romaniei si se desfasoara in spatiul virtual corespunzator Site-ului.

Concursul incepe la ora 10:00:00, pe data de 29 August 2013 si se incheie la ora 23:59:59, pe data de 28 Septembrie 2013.

La Concurs pot participa toate persoanele care au resedinta in Romania, cu varsta de 18 ani impliniti la data inceperii promotiei, care, pe durata de desfasurare a Concursului, urmeaza procedura concursului si detin un pasaport sau CI valabil cel putin 6 luni dupa data extragerii la sorti.

Procedura Concursului:

Participantul trebuie sa acceseze site-ul www.bbcollection.ro si sa raspunda corect la intrebarea:

Care sunt notele de mijloc ale parfumului Guess Girl?

    • Zmeura, Pepene si Bergamota
    • Orhidee de Brazilia, Floare Acacia si Crin
    • Vanilie si Santal

Participantul trebuie sa comunice Organizatorului prin completarea unui formular electronic pe site-ul www.bbcollection.ro urmatoarele date cu caracter personal: numele, prenume, data de nastere, adresa de email, localitate, judet, sex, adresa unde locuieste permanent in mod legal si numarul de telefon la care poate fi contactat Participantul.

Tragerea la sorti prin intermediul careia se vor declara castigatorii va avea loc pe data de 30 Septembrie 2013, prin care se vor extrage 5 castigatori si 25 rezerve. Tragerea la sorti a castigatorilor va fi electronica prin procedeul de programare pentru extragere aleatorie (functia "random").

Extragerea se va efectua pentru acordarea premiilor astfel:

  • o singura extragere: se vor extrage 5 castigatori si 25 rezerve pentru premiile constand in 5 parfumuri GUESS GIRL EDT 50ml din lista participantilor ce si-au exprimat optiunea privind eventualitatea de a castiga acest premiu si validati conform specificatiilor din prezentul Regulament.

Premiile:

Premiile acordate prin tragere la sorti constau in:

  • 5 parfumuri GUESS GIRL EDT 50ml, in valoare fiecare de 243 lei;

Premiile vor fi ridicate exclusiv de catre castigatorii validati in urma tragerii la sorti pana la data de 31 Octombrie 2013. Organizatorul se obliga sa informeze toti castigatorii, pana la data de 02 Octombrie 2013, in scris la adresa de e-mail comunicata la inregistrarea pe site-ul companiei, asupra indicarii adresei exacte a magazinului de unde fiecare dintre castigatori isi poate ridica premiul, avandu-se in vedere localitatea de domiciliu a fiecaruia dintre acestia.

PARTICIPA LA CONCURS!


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: