Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un parfum Bvlgari Omnia!

Concurs: Castiga un parfum Bvlgari Omnia!

Ce trebuie să faci pentru a participa la concurs:1) Dă like paginii de facebook Fashion Avec Passion.  Click aici pentru a da like. 2) Postează pe wall-ul tău de facebook link-ul către această pagină de concurs sau dă click pe butonul de like de la sfârșitul acestui articol.Perioadă de desfășurare a concursului:Concursul se desfășoară în perioada 24 Septembrie – 01 Octombrie 2012.Regulament concurs:
  • Pentru a participa la concurs trebuie să dai like paginii de facebook  Fashion Avec Passion și să postezi pe wall-ul tău de facebook sau să dai like acestei pagini de concurs.
  • Folosind site-ul  www.random.org se va extrage persoana câștigătoare. Aceasta va fi aleasă dintre cei ce au dat like pe pagina de facebook Fashion Avec Passion.
  • Dacă persoana aleasă câștigătoare nu a dat like la această pagină de concurs sau nu a publicat pe wall-ul său linkul de concurs va fi descalificată și se va trece la o nouă extragere până va fi găsită o persoană ce îndeplinește ambele condiții din regulamentul de concurs.
  • Atât extragerea cât și anunțarea persoanei câștigătoare se va face pe data de 02 octombrie 2012.
PARTICIPA LA CONCURS!