98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
16
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un parfum `Bvlgari Omnia Coral` oferit de Parfumexpress!

   2012.11.21    1239

Concurs: Castiga un parfum `Bvlgari Omnia Coral` oferit de Parfumexpress!

Participa la concursul organizat de Ele.ro impreuna cu Parfumexpress.ro si poti fi fericita castigatoare a parfumului Bvlgari Omnia Coral?.  Parfumul `Bvlgari Omnia Coral` este un parfum floral fructat, cu note de bergamota, fruct goji, hibiscus, nufar, rodie, cedru. Este clasificat ca fiind un parfum reconfortant, plin de flori. Acest miros feminin poseda un amestec floral, racoritor si energic. Tot ce trebuie sa faci pentru a te inscrie la concurs este sa scrii in aceasta pagina de concurs (in zona de comentarii) ce parfum de pe site-ul Parfumexpress.ro ti-ai dori sa primesti de Craciun (mentioneaza si link-ul produsului in comentariul tau). Poti fi chiar tu fericita castigatoare a parfumuluiBvlgari Omnia Coral. Nu uita: Parfumexpress.ro te invita in lumea magica plina deparfumuri atat pentru femei cat si pentru barbati. Acum, pe langa parfumuri originale ai la dispozitie o gama vasta de produse cosmetice, ingrijirea corpului si a sufletului. PARTICIPA LA CONCURS!

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.