Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un pachet de scutece Pampers Active Baby!

Concurs: Castiga un pachet de scutece Pampers Active Baby!

Somn de noapte neintrerupt pentru micutul tau, cu scutecele Pampers Active Baby!

Pampers premiaza mamicile!

Pampers stie ca indiferent de cat de bine se odihneste micutul tau, somnul lui poate fi oricand deranjat de senzatia de umezeala. De aceea, Pampers a creat  Pampers Active Baby, cu strat absorbant pentru nopti linistite, care ii ofera bebelusului tau protectie pe perioada intregii nopti.

Pampers cu strat absorbant pentru nopti linistite. Protectia dovedita impotriva umezelii, pana la 12 ore.

Cu un strat protector mult mai lung, Pampers Active Baby pastreaza uscata pielea micutului tau, pentru ca el sa nu se trezeasca pe perioada noptii.

Somnul neintrerupt este foarte important pentru cel mic. si asta, nu doar pentru ca se trezeste odihnit si pregatit pentru o noua zi plina de descoperiri si invataminte, dar si pentru ca un somn adecvat este esential pentru buna dezvoltare a bebelusul tau. in timpul somnului, creierul  micutului tau proceseaza tot ce invata in timpul zilei, anumite parti din creierasul lui fiind mai active in timpul somnului, pentru ca doar atunci se creeaza conexiuni noi.

Pe langa stratul protector mult mai lung, ce nu permite umezelii sa intre in contact cu pielea micutului tau, pentru ca el sa nu se trezeasca in timpul noptii, Pampers vine nou si cu:

  • Material moale ca bumbacul, ce permite pielii sa respire;
  • O lotiune unica pe baza de aloe vera, care protejeaza pielea sensibila a micutilor;
  • Potrivire anatomica, mentinand neschimbata forma scutecului, indiferent cat de mult se misca cel mic pe perioada somnului;
  • Mansete Bariera, ce pastreaza lichidul in interiorul scutecului, indiferent de pozitia bebelusului tau.

Premii:

  • 10 premii, fiecare premiu consta intr-un pachet de scutece Pampers Active Baby (pachet mic) si unul de servetele umede Pampers Baby Fresh!

Perioada de participare: 18 Septembrie 2013 - 18 Octombrie 2013.

Extragerea castigatorilor: 18 Octombrie 2013.

PARTICIPA LA CONCURS!

+ Dacă ești o viitoare mămică sau cunoști o viitoare mămică, participa si la concursul " Câștigă un cărucior de 500 Euro!"