Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un pachet de detoxifiere cu sucuri 100% bio Saptamana Wellness Biotta!
 
Cura de detoxifiere Saptamana Wellness Biotta
Saptamana Wellness Biotta este un pachet compact si natural de purificare, dezvoltat in colaborare cu dieteticieni calificati. Combinatia optima dintre sucurile de fructe si legume bio asigura alimentarea oraganismului cu vitamine, minerale si nutrienti esentiali de-a lungul curei de detoxifiere.
Informatii importante despre saptamana Wellness Biotta:
Avand o experienta de peste 10 ani, Saptamana Wellness Biotta va va face sa va simtiti vioi si in forma, in timp ce organismul se reface. Sucurile din fructe si legume pur ecologice asigura energia necesara pe tot parcursul curei de detoxifiere si, in acelati timp, ajuta organismul sa se purifice. Astfel, Saptamana Wellness Biotta poate fi recomandata tuturor adultilor sanatosi.
Saptamana Wellness Biotta este alcatuita dintr-o zi pregatitoare, 5 zile cu sucuri si o zi de refacere. Trebuie sa renuntati total la cafea, ceai negru si alcool. Fumatorii trebuie sa reduca consumul de tigari. Pachetul contine o brosura cu informatii detaliate pentru a asigura desfasurarea cu succes a Saptamanii Wellness. De asmenea, contine si toata informatia necesara despre cura de detoxifiere cu sucurile Biotta.
Avantajele Saptamanii Wellness Biotta:
• Un pachet compact si natural de purificare, dezvoltat in colaborare cu dieteticieni calificati
• Brosura detaliata cu sfaturi necesare si materiale motivationale
• Sucurile Biotta din pachetul Saptamana Wellness sporesc capacitatea de purificare a organismului
• Nu este un regim prin infometare – sucurile din fructe si legume ecologice din pachetul Saptamana Wellness mentin organismul alimentat cu vitaminele si nutrientii necesari pe tot parcursul saptamanii
• Ingrediente de calitate premium
• Sucuri prelucrate usor
• Fara adaosuri de zahar sau arome
• Calitate garantata Biotta
• Certificate Bio
Sucurile Biotta au obtinut certificate sau indeplinesc cerintele urmatoarelor institutii de certificare, recunoscute la nivel mondial: Bio Suisse, Bio Inspecta, BRC, Bio-Eu, USDA Organic, Halal Control si JAS.
Participa la concurs in perioada 9 - 23 ianuarie 2012, raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti cistiga unul din cele doua pachete de detoxifiere cu sucuri 100% bio Saptamana Wellness Biotta.
 
Raspunde la urmatoarea intrebare:
Cati ani de experienta are Saptamana Wellness Biotta?
     
 Da, sunt de acord cu  termenii si conditiile