Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-12-16. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un pachet de detergent Dero, vand cantitate de 9,5 kg!

Campania "Fii mestesugar cu Dero" va fi lansata la data de 28 noiembrie 2013 si se va desfasura pana la data de 15 decembrie 2013 inclusiv.

Mecanismul campaniei:

Pentru a participa in campanie, orice persoana care indeplineste conditiile de participare, trebuie sa se logheze pe pagina de Facebook a Organizatorului, oricand in perioada campaniei. Participantul se poate inscrie in campanie accesand Aplicatia alocata desfasurarii campaniei, unde va fi invitat sa participe la un test de personalitate interactiv.

Aplicatia este structurata iar procedura de inscriere si participare la campaniei este descrisa dupa cum urmeaza:

  • odata accesata, aplicatia va solicita utilizatorului permisiunea de a se conecta la contul acestuia de facebok. Pentru a se putea inscrie si participa la campanie, utilizatorul va permite aplicatiei conectarea la contul acestuia de facebook.
    • Home page - text + buton "afla ce mestesug ti se potriveste"
    • dupa accesarea butonului din Home page se va putea vizualiza un ecran in care utilizatorul participant se poate informa cu privire la mecanismul testului interactiv si in care sunt descrisi pasii de urmat si posibilitatea de castig si poate incepe parcurgerea testului prin accesarea optiunii "Start joc"
  • optand pentru efectuarea testului interactiv, participantul trebuie sa-si manifeste sustinerea mestesugurilor traditionale romanesti iar pentru aceasta va raspunde la o serie de intrebari, fiecare avand mai multe variante de raspuns, pentru a putea fi incadrat intr-o anumita categorie de mestesuguri
  • in penultima ecran va fi afisat rezultatul testului, respectiv categoria de mestesuguri la care participantul va fi incadrat in urma variantelor de raspuns pentru care acesta a optat pe parcursul intrebarilor anterioare.
  • ulterior atribuirii unei categorii de mestesuguri, participantul va avea doua optiuni: Share si Invite friends. Accesand butonul "Afla daca ai castigat", participantul va fi directionat in ultimul ecran al aplicatiei intitulat "Premii si castigatori".
  • in ultimul ecran al aplicatiei, "Premii si castigatori", va fi generat mesajul "fii si tu sustinatorul cauzei purtand virtual bratara tricolora" in legatura cu care vor fi disponibile doua optiuni: Update avatar si Update cover photo,

Toti utilizatorii participanti care s-au inscris in mod valabil in campanie in conditiile acestui regulament si care au finalizat testul de personalitate, vor fi inscrisi in vederea tragerilor la sorti pentru desemnarea castigatorilor.

Premiile campaniei:

Pentru fiecare zi de campanie se va acorda cu titlu de premiu cate un pachet de detergent "Dero" avand cantitatea de 9.5 kg.