77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11588
concursuri
expirate
26
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un pachet de cafea Nuvia Trim!

   2013.09.18    1241

Concurs: Castiga un pachet de cafea Nuvia Trim!

nuviatrim

 

Dragilor v-am pregatit inca un concurs! Al doilea concurs de pe Gourmandelle, din seria lunga de concursuri deja planificate.

Iata despre ce este vorba. Premiul pentru acest concurs este un pachet de cafea Nuvia Trim in valoare de 35$. Din cate stiu la noi in tara nu se gaseste aceasta cafea. Cei de la Nuvia Cafe au fost draguti si astfel am avut ocazia sa o degust deja de mai multe ori si ma declar pe deplin multumita.

Trebuie sa recunosc ca nu sunt un fan prea mare al cafelei, insa Nuvia mi-a placut foarte mult. Nuvia Trim este al doilea sortiment al lor. Este o cafea oarecum speciala intrucat contine extract de ganoderma, ceai verde, mango african si zmeura. Atentie, gustul de zmeura este destul de pronuntat.

Ce trebuie voi sa faceti pentru a intra in posesia premiului?

  • Primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa lasati un comentariu in care sa raspundeti la intrebarea:

“Ai folosit vreodata cafeaua pe post de ingredient in deserturi? Daca da, in ce desert?” 

  • Daca doriti sa aveti inca o sansa in plus pentru a fi selectionat, puteti da si Like la pagina Gourmandelle. Daca ati facut-o deja, sariti peste acest pas. Sfat: Ca sa imi fie mai usor sa va gasesc, puneti linkul de la profilul vostru de FB in casuta de URL de la commenturi.

Astfel ca fiecare concurent poate avea maxim 2 intrari in concurs, deci sanse duble de castig. O intrare este asigurata de comentariu, iar cea de-a doua [optionala] de like la pagina de Facebook. Daca urmariti deja pagina de Facebook Gourmandelle, nu va faceti griji, a doua sansa este acordata din start.

Concursul porneste azi, 16.09.2013 si se termina peste fix o saptamana, pe 23.09.2013.

PARTICIPA LA CONCURS!


PARTICIPA LA CONCURS