98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
28
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un pachet Vodafone Smart mini, cu Seenow preinstalat!

   2013.09.15    1347

Castiga un pachet Vodafone Smart mini, cu Seenow preinstalat!

Nu mai vrei sa scrii de mana, dar tastezi de doua ori mai repede ca parintii tai? Nu stii ce sa faci cu o cheie franceza, dar stii ce sa faci cand iti pica serverul? Inseamna ca faci parte din generatia Smartphone, cea mai avansata generatie din punct de vedere tehnologic.

Cronica Cîrcotaşilor şi Vodafone le oferă elevilor cel mai puternic instrument: un smartphone. Pentru că...nu te poţi opune evoluţiei.

Între 16 și 27 septembrie, de luni până vineri, ascultă Cronica Cîrcotaşilor, trimite cel mai haios raspuns la intrebarea zilei, prin SMS la 1823 (tarif normal) şi poţi cîştiga un pachet Vodafone Smart mini pe zi.

Cu SeeNow preinstalat. Ca să fii...şi mai smart.

PARTICIPA LA CONCURS! 


PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.