Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un pachet MAYBELLINE formate din: un lac de unghii Colorama + un Mascara Volum' Express Turbo Boost + fard de ochi Color Tattoo!

Concurs: Castiga un pachet MAYBELLINE formate din: un lac de unghii Colorama + un Mascara Volum' Express Turbo Boost + fard de ochi Color Tattoo!

[like_to_read]

Concursul este organizat pe teritoriul Romaniei si se desfasoara in spatiul virtual corespunzator Site-ului.

Concursul incepe la ora 10:00:00, pe data de 29 Iulie 2013 si se incheie la ora 23:59:59, pe data de 28 August 2013.

Procedura Concursului:

  1. Participantul trebuie sa acceseze site-ul  www.bbcollection.ro si sa raspunda corect la intrebarea (Noua generatie de farduri de ochi Color Tattoo de la Maybelline New York au o textura inovatoare de crema-gel, pentru o privire intensa si rezistenta timp de:) adresata de catre Organizator la sectiunea din Site destinata Concursului MAYBELLINE. Intrebarea adresata de Organizator, precum si raspunsul corect ce valideaza calitatea de concurent a participantului sunt mentionate in Anexa 1 a prezentului Regulament si face parte integranta din acesta.
  2. Participantul trebuie sa comunice Organizatorului prin completarea unui formular electronic pe site-ul www.bbcollection.ro urmatoarele date cu caracter personal: numele, prenume, data de nastere, adresa de email, localitate, judet, sex, adresa unde locuieste permanent in mod legal si numarul de telefon la care poate fi contactat Participantul.
  3. Tragerea la sorti prin intermediul careia se vor declara castigatorii va avea loc pe data de 29 August 2013, prin care se vor extrage 20 castigatori si 40 rezerve.

Extragerea se va efectua pentru acordarea premiilor astfel:

  • - o singura extragere: se vor extrage 20 castigatori si 40 rezerve pentru premiile constand in 20 pachete MAYBELLINE formate din: un lac de unghii Colorama + un Mascara Volum' Express Turbo Boost + fard de ochi Color Tattoo din lista participantilor ce si-au exprimat optiunea privind eventualitatea de a castiga acest premiu si validati conform specificatiilor din prezentul Regulament.

Premiile:

Premiile acordate prin tragere la sorti constau in:

  • - 20 lacuri de unghii Colorama, in valoare fiecare de 8 lei;
  • - 20 mascara Volum' Express Turbo Boost, in valoare fiecare de 25 lei;
  • - 20 farduri de ochi Color Tattoo, in valoare fiecare de 29 lei;

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]