Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un pachet L'OREAL format din: un fond de ten Mat Magique + un Mascara False Lash Wings + un lac de unghii Color Riche Le Vernis!

Concurs: Castiga un pachet L'OREAL format din: un fond de ten Mat Magique + un Mascara False Lash Wings + un lac de unghii Color Riche Le Vernis!

[like_to_read]

Concursul este organizat pe teritoriul Romaniei si se desfasoara in spatiul virtual corespunzator Site-ului.

Concursul incepe la ora 10:00:00, pe data de 27 Mai 2013 si se incheie la ora 23:59:59, pe data de 26 Iunie 2013.

La Concurs pot participa toate persoanele, care au resedinta in Romania, cu varsta de 18 ani impliniti la data inceperii promotiei, care, pe durata de desfasurare a Concursului, urmeaza procedura concursului, detin un pasaport sau CI valabil cel putin 6 luni dupa data extragerii la sorti.

Procedura Concursului:

Participantul trebuie sa acceseze site-ul  www.bbcollection.ro si sa raspunda corect la intrebarea adresata de catre Organizator la sectiunea din Site destinata Concursului L'OREAL.

Participantul trebuie sa comunice Organizatorului prin completarea unui formular electronic pe site-ul www.bbcollection.ro urmatoarele date cu caracter personal: numele, prenume, data de nastere, adresa de email, localitate, judet, sex, adresa unde locuieste permanent in mod legal si numarul de telefon la care poate fi contactat Participantul.

Extragerea se va efectua pentru acordarea premiilor astfel:

  • o singura extragere: se vor extrage 20 castigatori si 40 rezerve pentru premiile constand in 20 pachete L'OREAL formate din: un fond de ten Mat Magique + un Mascara False Lash Wings + un lac de unghii Color Riche Le Vernis din lista participantilor ce si-au exprimat optiunea privind eventualitatea de a castiga acest premiu si validati conform specificatiilor din prezentul Regulament.

Premiile:

Premiile acordate prin tragere la sorti constau in:

  • 20 fonduri de ten Mat Magique, in valoare fiecare de 54 lei;
  • 20 Mascara False Lash Wings, in valoare fiecare de 64 lei;
  • 20 lacuri de unghii Color Riche Le Vernis, in valoare fiecare de 15 lei;

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]