Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un pachet Ariel 4 kg si poezie Iv cel Naic sau o sedinta foto si advertorial!

Concurs: Castiga un pachet Ariel 4 kg si poezie Iv cel Naic sau o sedinta foto si advertorial!

ariel

Pentru o super-femeie, rezultatele impecabile sunt singurele rezultate care contează. Iar pentru spălatul rufelor, ea știe că se poate baza întotdeauna pe Ariel și pe Indesit.

Sigur cunoști o super-femeie. E acea femeie căreia i-ai mulțumi pentru curaj, pasiune, inspirație. Pentru că o super-femeie ar recomanda fără să stea pe gânduri Ariel, e timpul ca Ariel să îi întoarcă acum favoarea. Fii și tu alături de Ariel în căutarea super-femeilor din România!

Campania este organizata online si se desfasoara pe teritoriul României in aplicatia de Facebook a Ariel Romania: http://apps.facebook.com/super-woman-ro, in perioada 21 august – 17 septembrie 2013, (inclusiv).

La Campanie pot participa doar cetăţenii români (in calitate de persoana fizica), cu varsta peste 18 ani (impliniti la data inceperii Campaniei), care au domiciliul sau reşedinţa în România pe toata perioada de desfasurare a Campaniei si care fac dovada celor de mai sus si pe perioada de revendicare a premiului castigat. NU pot participa la Campanie: firmele, brandurile sau oricare alt tip de organizatie care are cont in reteaua de socializare Facebook.

MECANISMUL CAMPANIEI:

Pentru a putea participa la Campania desfasurata in aplicatia de Facebook http://apps.facebook.com/superwoman-ro, participanţii trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele condiţii:

 1. Sa aiba un cont personal in reteaua de socializare Facebook, in perioada de desfasurare a concursului 21 august 2013 si 17 septembrie 2013, ora 23:59:59 (inclusiv);
 2. Sa acceseze aplicatia de Facebook http://apps.facebook.com/super-woman-ro, in perioada campaniei, respectiv 21 august – 17 septembrie 2013.
 3. Sa selecteze o prietena din lista de prieteni
 4. Sa isi caracterizeze prietena prin alegerea unei descrieri din cele 5 variante prestabilite care se regasesc in cadrul aplicatiei;
 5. Sa dea share pe pagina prietenei la nominalizarea acesteia. Prietena va primi invitatia de a accepta nominalizarea de Super-Femeie printr-un mesaj privat pe Facebook. Dacă accepta nominalizarea, prietena intra in tragerea la sorti pentru premiile Ariel. In cazul in care nu accepta nominalizarea, aceasta nu va putea intra in tragerea la sorti de la finalul campaniei.
 6. Sa raspunda la intrebarea daca se considera o Super-Femeie si daca doreste sa participe la campanie prin autonominalizare si sa intre in tragerea la sorti pentru premiile Ariel:
  • - in cazul in care raspunsul este nu, pagina se inchide si inscrierea in promotie nu va putea fi finalizata
  • - in cazul in care raspunsul este da, participanta trebuie sa trimita formularul de inscriere completat corect si complet cu urmatoarele campuri obligatorii:
   • - nume si prenume
   • - adresa de e-mail
   • - varsta
   • - telefon
   • - adresa
   • - localitatea

Un participant se poate înscrie o singura data in Campanie, avand un singur cont de utilizator cu care participă. Un participant poate selecta din lista o singura data o singura prietena. Un participant se poate autonominaliza o singura data.

In cazul in care o participanta a intrat in aplicatie accesand link-ul de invitatie primit prin mesaj privat pe Facebook, pasii vor fi urmatorii:

 1. Sa aiba un cont personal in reteaua de socializare Facebook, in perioada de desfasurare a concursului 21 august 2013 si 17 septembrie 2013, ora 23:59:59 (inclusiv);
 2. Sa trimita formularul de inscriere completat corect si complet cu urmatoarele campuri obligatorii in vederea participarii la tragerea la sorti:
  • - nume si prenume
  • - adresa de e-mail
  • - varsta
  • - telefon
  • - adresa
  • - localitatea
 3. Dupa trimiterea formularului, participanta poate nominaliza la randul ei o prietena din lista de prieteni de pe Facebook. Acest pas este opțional.

Un participant va fi identificat pe toată perioada de desfăşurare a Campaniei după contul unic din reteaua de socializare Facebook, urmand a intra in tragerea la sorti de la finalul Campaniei cu o singura sansa.

Un participant poate castiga pe toata perioada de desfasurare a campaniei:

 • - un singur premiu mic, constand intr-un pachet de Ariel 4 kg si o poezie scrisa de Iv cel Naiv
 • - un singur premiu mare, constand intr-o sedinta foto si un advertorial cu 5 dintre castigatorii premiului mic.

În cazul în care, în urma verificărilor desfăşurate de către Organizator, rezultă că procesul de participare a fost fraudat, Organizatorul îşi rezervă dreptul de a retrage participanţilor premiile obţinute ca rezultat al activităţii lor şi/sau să restricţioneze participarea la Campanie până la încheierea acestuia.

Prin inscrierea in Campania „Super-Femeia Ariel”, participantii isi asuma răspunderea ca datele corespunzatoare formularului completat in aplicatia de socializare Facebook le apartin in totalitate. Organizatorul nu îşi asumă responsabilitatea pentru inscrierea unor date incorecte sau unor date care aparţin altor consumatori.

Pe perioada de desfasurare a Campaniei, 21 august - 17 septembrie 2013, se vor realiza pe baza unui algoritm electronic securizat urmatoarele trageri la sorti:

 • - 1 tragere la sorti pentru acordare premiilor mici constand in pachete Ariel si poezii scrise de Iv cel Naiv
 • -1 tragere la sorti pentru acordarea celor 5 premii constand intr-o sedinta foto si advertorial in cadrul campaniei de PR a Ariel;

DESCRIEREA PREMIILOR ACORDATE ÎN CAMPANIEI:

În cadrul acestei Campanii se vor oferi 50 de premii constand in pachete de Ariel 4 kg si poezii scrise de Iv cel Naiv, si 5 premii constand in sedinta foto si advertorial, dupa cum urmeaza:

 • 50 x Pachet Ariel 4 kg si poezie Iv cel Naiv
 • 5 x Sedinta foto si advertorial

PARTICIPA LA CONCURS!