Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-12-21. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un nebulizator Omrom!

Intra la topicul de concurs, de pe pagina de Facebook Superbebe, in perioada 13 – 20 decembrie, raspunde la intrebarea „Ce este un nebulizator?” si poti castiga un Nebulizator Omrom.

Mecanism concurs:

  1. Like Pagina de Facebook Omrom
  2. Like Pagina de Facebook Superbebe
  3. Share concurs si comment!

Aparatele de aerosoli cu compresor sau ultrasunete devin din ce în ce mai populare datorita performanțelor și a ușurinței în utilizare. Ele sunt astăzi de un real ajutor pacienților cu afecțiuni respiratorii.

NEBULIZATORUL este un dispozitiv care transformă o soluție medicamentoasă într-un flux de aerosoli. Aceștia au în componență microparticule de lichid ce pot fi inhalate. “Nebulizator” este un ansamblu care conține un kit de nebulizare, compresor, furtun și mască. Aparatul este utilizat pentru administrarea de medicamente persoanelor cu afecțiuni ale căilor respiratorii.

Modalitatea de utilizare a unui nebulizator

  • Aparatul trebuie amplasat pe masă sau birou, în poziție orizontală;
  • Se introduce lichidul în rezervorul de medicament, dupa care se închide capacul kit-ului de nebulizare;
  • Se adapteaza masca sau piesa de gură la kit-ul de nebulizare și se conectează furtunul la nebulizator (pentru aparatul cu compresor);
  • Utilizatorul se așeaza într-o poziție confortabilă, pe un scaun sau fotoliu;
  • Masca se poziționează în fața nasului și a gurii. Alternativ se pot folosi piesele de gură și de nas;
  • Tratamentul cu aerosoli dureaza de obicei 5 minut;
  • În timpul tratamentului pacientul respiră normal.

Nebulizatoarele OMRON sunt foarte ușor de utilizat, atât de către pacienți cât şi de profesionişti. Ele au un grad ridicat de eficienţă, fiindca asigură integral prezența medicamentului în căile respiratorii și utilizează în proporție de 99% substanța medicamentoasă. Dimensiunea particulelor generate este optimă pentru scopul propus. Aceste aparate pot nebuliza atât soluţii, cât şi suspensii vâscoase.

Nebulizatorul OMRON C28 Plus este disponibil atât în marile lanțuri de farmacii – Sensiblu, HelpNet, Dona, Catena, Belladonna, Richter, Centrofarm – cât și în farmacii independente sau magazine de tehnică medicală, inclusiv online.