Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-12-02. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un mini iPad, o camera video, o camera foto, hard-disk-uri extern sau tricouri personalizate!

Concursul " Testul de personalitate Twizy " de pe pe pagina de facebook https://www.facebook.com/topgearromania si https://www.facebook.com/RenaultRomania se desfasoara in perioada 11.11.2013, ora 00 (EET) – 2.12.2013, ora 23:59 (EET) pe teritoriul Romaniei.

Inscrierea participantilor la concurs se face prin parcurgerea urmatoarelor etape

  • (a) accesarea aplicatiei “Testul de personalitate Twizy”
  • (b) click pe butonul „LIKE” corespunzator paginii https://www.facebook.com/topgearromania sau https://www.facebook.com/RenaultRomania ; 
  • (c) acceptarea Regulamentului Oficial al Concursului (d) completarea chestionarului 

Organizatorului compus din 6 intrebari – fiecare cu cate 5 variante de raspuns. Fiecare participant este limitat la o (1) inscriere. 

Persoanele care doresc sa se inscrie la concurs trebuie sa isi dea acordul de utilizare expres prin intermediul aplicatiei Facebook (butonul „Allow”) pentru accesul la urmatoarele date personale: nume, prenume, sex, adresa de email, nr. de telefon, localitatea, data nasterii. Daca utilizatorii nu isi dau acordul in cadrul aplicatiei Facebook („Don’t Allow”) pentru accesul la datele personale nu se vor putea inscrie in concurs. 

Zilnic prin tragere la sorti se va desemna cate un castigator al unui premiu zilnic, constand intr-un tricou precum si trei rezerve. Tragerea la sorti se va face zilnic la ora 12 (EET), iar la aceasta vor participa toti concurentii inscrisi in ziua anterioara. Tragerea la sorti se va realiza prin intermediul functiei random din excel si se va desfasura la sediul Organizatorului. Castigatorii vor fi anuntati zilnic pe facebook, in cadrul aplicatiei si pe paginile de facebook https://www.facebook.com/topgearromania si https://www.facebook.com/RenaultRomania

La finalul concursului, pe 03.12.2013, ora: 12 va avea loc extragerea finala cand vor fi desemnati prin tragere la sorti 5 finalisti ai concursului, din randul tuturor participantilor inscrisi. In urma completarii chestionarului fiecare concurent se va incadra, in functie de raspunsurile oferite, intr-una dintre cele 5 categorii: „early adopter”, „conservator”, „ecologist” „hipster”, ”pilot”. Din fiecare categorie va fi extras cate un singur castigator – si cate 5 rezerve/castigator. Lista celor 5 finalisti va fi publicat in aceeasi zi in cadrul aplicatiei „Factorul Twizy”, si anuntat pe paginile https://www.facebook.com/topgearromania , https://www.facebook.com/RenaultRomania si pe site-ul www.topgear.ro. 
Tragerea la sorti se face in prezenta unei comisii formate din doi reprezentanti ai Organizatorului. Cei 5 finalisti vor participa la un test drive cu un vehicul Renault Twizy pe circuitul de carting AMCKART din parcarea Complexului Comercial Afi Palace Cotroceni si vor fi supusi la o proba de concurs constand in parcurgerea unui numar definit de tururi de pista cu cel mai mic consum de energie posibil.  

Pentru a participa la test drive, finalistii trebuie sa aiba permis auto de cel putin un an. Premiul se va acorda numai castigatoarei / castigatorului care detine documente de identificare cu date dentice cu cele declarate pe contul de facebook. Castigatoarea / castigatorul trebuie sa aiba asupra ei/lui documentul de identitate si sa prezinte permisul de conducere valabil. 

Premiile:

Premiul concursului „Testul de personalitate Twizy” consta 

  • Premiul I - 1 mini ipad 
  • Premiul II – 1 camera video 
  • Premiul III - 1 camera foto 
  • Premiile 4 si 5 - 2 hard-disk-uri extern 
  • Premii zilnice (21) – tricouri personalizate