108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
42
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un memory stick de 4GB!

   2012.09.25    1178

Concurs: Castiga un memory stick de 4GB!

Concursul se desfășoară în perioada 21 septembrie – 31 octombrie 2012. Cu un "Like si Share" poți câștiga un memory stick de 4GB Daca “Iti place” I need IT pe Facebook, poți câștiga un memory stick USB 2.0 de 4GB. Intra acum pe pagina de Facebook (https://www.facebook.com/IneedIT.ro) a site-ului I need IT, da-i Like și Share. In data  de 1 noiembrie 2012 se vor extrage cu ajutorul site-ului www.random.org 5 câștigători care vor primi câte un Memory stick USB 2.0 cu capacitatea de 4Gb. Mai mult decât atât, o sa fii la curent cu cele mai bune promoții si cele mai noi concursuri online. PARTICIPA LA CONCURS!

PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.