108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
45
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un masaj cadou!

   2013.08.19    1259

 

Concurs: Castiga un masaj cadou!cadoulmov2

Concursurile saptamanale au trei cerinte, doua dintre care trebuiesc indeplinite o singura data pentru a participa la toate concursurile si o cerinta repetitiva care trebuie indeplinita pentru a participa la fiecare concurs individual: Cerinte unice:

  1. Sa fi Fan Cadoul Mov pe Facebook, daca nu esti inca, da LIKE pentru a fi la curent cu toate concursurile Cadoul Mov.
  2. Sa completezi Formularul Cadoul Mov, pentru a ne spune parerea ta despre produsele noastre si cum sa le dezvoltam pentru a fi mai potrivite pentru tine.

Cerinta repetitiva:

  1. Sa dai Share la poza Concursului Saptamanal, pentru ca toti prietenii tai sa afle despre concursurile noastre si dorinta ta de a face parte din comunitatea Cadoului Mov. Cu cat dai share la mai multe concursuri saptamanale cu atat sansele castigului pentru saptamanile viitoare cresc exponential!

* Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti.

PARTICIPA LA CONCURS!


PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.