´╗┐ Concurs: Castiga un loc in programul äSlabeste sigur si natural cu Car
74
concursuri
active
Premii
in valoare de

409.24
miliarde de lei,
adica

409.239.387,00
RON
11515
concursuri
expirate
38
online
Promoveaza-╚Ťi concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Rom─ânia!
Aplic─â

Concurs: Castiga un loc in programul äSlabeste sigur si natural cu Cardio Mixö!

   2013.08.18    1511

Concurs: Castiga un loc in programul ÔÇ×Slabeste sigur si natural cu Cardio MixÔÇŁ!

Dragi mamici si tatici, simtiti ca in ultima perioada ati luat cam mult in greutate? Bebelu.ro si Cardio Mix va ajuta sa scapati de ele. Participa la concursul nostru si poti castiga un loc in programul-concurs ÔÇ×Slabeste sigur si natural cu Cardio MixÔÇŁ.

Programul-concurs ÔÇ×Slabeste sigur si natural cu Cardio MixÔÇŁ, aflat la a-10 editie, este reteta de succes a noi tale imagini. Participa in perioada 12 august ÔÇô 1 octombrie 2013 la concursul nostru si poti fi chiar tu castigatorul unui loc in acest program.

Recunoscut la nivel mondial, conceptul de fitness anti aging Cardio Mix, ca si metoda de antrenament/pregatire fizica, creste pierderea in greutate si, in special, creste procesul de remodelare a corpului cu efecte pozitive generale de sanatate.

Ce trebuie sa faci:

  • Lasa-ne un comentariu in pagina de concurs cu raspunsul la intrebarea: De ce vrei sa slabesti?┬á
  • De asemenea specifica in comentariu ce greutate si ce inaltime ai.

Vei avea in doar 4 saptamani alt stil de viata, alt corp, alta minte, o stare superioara de bine si te vei antrena cu primul si singurul Concept de Fitness anti Aging din Romania ÔÇô Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept. Renumitul antrenor specialist in fitness Mihai Dragomir ÔÇô este creatorul conceptului Cardio Mix care a devenit singurul brand din industria fitness-ului autohton, dar si initiatorul programului ÔÇ×Slabeste sigur si naturalÔÇŁ.

PARTICIPA LA CONCURS!


PARTICIPA LA CONCURS