Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un laptop marca Apple, model MacBook Pro 15!

Concurs: Castiga un laptop marca Apple, model MacBook Pro 15!

Concursul este organizat si se desfasoara pe pagina de Facebook Wallet Buzz, printr-o aplicatie Facebook, conform Termenilor Facebook. Pentru a participa la acest concurs, este necesar sa aveti cont de utilizator pe site-ul  www.facebook.com si sa va inscrieti datele in formularul din aplicatia " Concurs Macbook Pro".Concursul Wallet Buzz  "Concurs Macbook Pro" se desfasoara in perioada 2 noiembrie - 2 decembrie. Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti, automata, prin intermediul  www.random.org. Castigatorul va fi instiintat prin telefon sau email direct. Rezultatul va fi de asemenea afisat pe site-ul oficial Wallet Buzz -  http://www.walletbuzz.ro.Inscrierea in concurs:Pentru a participa la concurs, participantii trebuie:
  • Sa detina un cont de utilizator pe site-ul facebook.com cu nume si prenume reale;
  • Sa acceseze pagina de concurs -  http://wal.bz/ConcursMacBookPro
  • Sa urmeze pasii descrisi in aceasta pagina, dupa cum urmeaza:
- Sa descarce (instaleze) aplicatia de mobil Wallet Buzz- Sa acceseze aplicatia de pe telefonul mobil personal, si sa genereze un cod voucher- Sa inscrie Codul voucher in formular, alaturi de Prenume, Nume, Adresa de email, Numarul de telefon si Orasul de resedinta.
  • Odata apasat butonul "Inscrie-te!", utilizatorul este inscris in concurs.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu valida inscrierea in concurs a comentariilor ce nu respecta cerintele concursului. Organizatorul considera inscrierea la concurs ca o acceptare implicita a acestui regulament si considera orice date cu privire la participant adevarate si corecte. Prin inscrierea la concurs, participantul sau reprezentantul legal al acestuia garanteaza ca are varsta minima implinita de 18 ani si ca poate dovedi ulterior cu acte.Un participant poate fi descalificat (nu va mai participia la tragerea la sorti) in orice moment daca:
  •  Datele inscrise in formular nu sunt corecte
  •  Daca s-au detectat mai multe inscrieri de pe aceeasi instalare/acelasi telefon cu aplicatia Wallet Buzz!
  •  Organizatorul observa orice fel de comportament considerat nepotrivit cu concursul si prezentul regulament.
In cazul descoperirii oricaror neconcordante referitoare la cele de mai sus, Organizatorul nu va considera respectiva participare valida.Dreptul de participare: Poate participa la acest concurs orice persoana fizica care are varsta minima implinita de 18 ani, indiferent de sex, nationalitate sau religie. Prin exceptie de la acestea, nu pot participa la concurs membrii echipei organizatoare, precum si sotul/sotia si rudele de gradul I si II ale acestora.Desemnarea castigatorilor: Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti, automata, prin intermediul  www.random.org . Acestia vor primi din partea Wallet Buzz un laptop Apple, model MacBook Pro 15". Participantii castigatori vor primi cate un mesaj de instiintare, telefonic si / sau vor fi contactati prin email in maxim 24h de la incheierea concursuluil. Daca persoanele declarate castigatoare nu isi revendica premiul (nu raspund telefonic, prin e-mail, pe facebook) in termen de maximum 5 zile de la data afisarii rezultatului concursului, premiile vor fi redirectionate catre alti castigatori (de rezerva), alesi tot prin intermediul  www.random.org .Premii:Premiul consta in: 1 laptop marca Apple, model MacBook Pro. In cadrul acestui concurs, nu este posibila inlocuirea premiului prin contravaloarea acestuia in bani si/sau in alte obiecte, dupa cum nu este permisa, in nicio situatie, cedarea premiului castigat catre unul sau mai multi terti. Premiul va fi acordat castigatorului cu conditia ca acesta sa nu fie descalificat ca urmare a nerespectarii prezentului regulament. PARTICIPA LA CONCURS!