Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-02-01. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un laptop cu design personalizat, o bicicleta cu motto-ul tau, o opera digitala cu portretul tau, un tablou pictat cu visele si chipul tau sau

Începem un an nou, 2014, un nou capitol, în care ne punem speranţa că va fi mai bine, că vom zâmbi mai mult și că multe dintre dorinţele noastre vor deveni realitate. Cum însa nimic nu se poate întampla dacă nu ai în gând un vis pe care să-l dorești împlinit ... scrie prima pagină incă de acum, alături de Magic FM!

Alege-ţi gândul călăuzitor pentru 2014, melodia care sună în ritmul inimii tale! Apoi scrie ce iţi dorești în noul an: o familie împlinită, prieteni mai sinceri... sau poate un serviciu mai bun?

Vom alege cele mai frumoase și înălţătoare gânduri pentru noul an și le vom premia: laptop cu design personalizat, o bicicletă cu motto-ul tău, o operă digitală cu portretul tău, un tablou pictat cu visele și chipul tău sau un tablou Magic FM imprimat cu fotografia și dorinţele tale.

Incepand cu 16 decembrie 2013 si pana pe 31 ianuarie 2014 ascultatorii Magic FM pot participa la concursul "Muzica dorintelor tale".

Cei care doresc sa participe la concurs se pot inscrie cu datele personale pe site-ul www.magicfm.ro, in pagina dedicata concursului, sau pe pagina de Facebook www.facebook.com/radiomagicfm, folosind pentru inscriere contul de Facebook. Dupa inscriere participantii isi aleg o melodie reprezentativa pentru anul 2014 si isi scriu, optional, dorintele pentru 2014.

Aplicatia le va genera o imagine cu fotografia lor, melodia aleasa si dorintele inscrise.

Toti ascultatorii inscrisi vor intra in tragerea la sorti de pe 1 februarie 2014, iar castigatorii vor fi anuntati pe site-ul www.magicfm.ro

Fiecare persoana poate sa participe la concurs o singura data.

Toti castigatorii vor fi anuntati in direct pe postul de radio „Magic FM” si vor fi contactati de catre Organizator pentru punerea in posesie a premiilor. Castigatorii vor fi contactati cu ajutorul datelor personale comunicate pe site-ul www.magicfm.ro sau realizatorului de programe, la momentul concursului, in termen de 20 zile de la participarea la concurs.

Premiile (in valoare de pana la 1.200 de euro) consta in:

  • un laptop cu design personalizat
  • o bicicleta personalizata
  • o opera digitala portret
  • un portret pictat
  • 10 tablouri Magic FM imprimate