108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11653
concursuri
expirate
12
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un laptop Dell Inspiron 15!

   2013.09.28    1309

Concurs: Castiga un laptop Dell Inspiron 15!

Concursul "Împarte Inspiraţie " este organizat online în perioada 23 septembrie21 octombrie 2013 şi se desfăşoară pe teritoriul României.

Mecanismul concursului:

În perioada 23 septembrie – 21 octombrie 2013, utilizatorii pot accesa aplicația “Împarte Inspiraţie”, disponibilă pe pagina de Facebook a Dell în România și se pot înscrie în concurs.

Pentru a se înscrie oficial și a participa în concurs, utilizatorul trebuie să aibă un cont de Facebook, să acceseze aplicația de Facebook Împarte Inspiraţie și să completeze formularul de participare la concurs. Participanţii vor enumera în formular trei lucruri care îi inspiră şi vor putea folosi imaginile de fundal disponibile în aplicație pentru a completa ideile exprimate în mesajele text. Pentru a finaliza înscrierea, participanţii trebuie să fie de acord cu regulamentul concursului, să apese butonul “Trimite” şi să accepte termenii de folosire a aplicaţiei. După înscrierea în concurs a imaginilor generate, participanţii le pot partaja pe Facebook sau Twitter.

Data limită de înscriere în concurs este 21 octombrie 2013 - ora 11:59

Premiile:

În cadrul concursului se va acorda 1 premiu, constând într-un laptop Dell Inspiron 15, cu o valoare comercială estimată de 2585 RON, valoare care include TVA.

Câştigătorul concursului va fi desemnat prin tragere la sorţi, în termen de maxim 3 zile de la încheierea concursului.

Premiul va fi oferit câştigătorului după confirmarea acestuia ca şi câştigător final (prin contactarea lui folosind informatiile personale oferite prin aplicaţie), după verificarea tuturor datelor personale necesare pentru procesul de acordare a premiului şi după ce au fost verificate şi au fost îndeplinite toate condiţiile de participare din prezentul regulament.

PARTICIPA LA CONCURS!


PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.