Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un laptop Dell Inspiron 15!

Concurs: Castiga un laptop Dell Inspiron 15!

Concursul "Împarte Inspiraţie " este organizat online în perioada 23 septembrie21 octombrie 2013 şi se desfăşoară pe teritoriul României.

Mecanismul concursului:

În perioada 23 septembrie – 21 octombrie 2013, utilizatorii pot accesa aplicația “Împarte Inspiraţie”, disponibilă pe pagina de Facebook a Dell în România și se pot înscrie în concurs.

Pentru a se înscrie oficial și a participa în concurs, utilizatorul trebuie să aibă un cont de Facebook, să acceseze aplicația de Facebook Împarte Inspiraţie și să completeze formularul de participare la concurs. Participanţii vor enumera în formular trei lucruri care îi inspiră şi vor putea folosi imaginile de fundal disponibile în aplicație pentru a completa ideile exprimate în mesajele text. Pentru a finaliza înscrierea, participanţii trebuie să fie de acord cu regulamentul concursului, să apese butonul “Trimite” şi să accepte termenii de folosire a aplicaţiei. După înscrierea în concurs a imaginilor generate, participanţii le pot partaja pe Facebook sau Twitter.

Data limită de înscriere în concurs este 21 octombrie 2013 - ora 11:59

Premiile:

În cadrul concursului se va acorda 1 premiu, constând într-un laptop Dell Inspiron 15, cu o valoare comercială estimată de 2585 RON, valoare care include TVA.

Câştigătorul concursului va fi desemnat prin tragere la sorţi, în termen de maxim 3 zile de la încheierea concursului.

Premiul va fi oferit câştigătorului după confirmarea acestuia ca şi câştigător final (prin contactarea lui folosind informatiile personale oferite prin aplicaţie), după verificarea tuturor datelor personale necesare pentru procesul de acordare a premiului şi după ce au fost verificate şi au fost îndeplinite toate condiţiile de participare din prezentul regulament.

PARTICIPA LA CONCURS!