Concurs: Castiga un kit office AXN (rucsac-trolley, mapa carti vizita, agenda, pix, suport pixuri cu calendar) + cartea FIRMA de John Grisham sau o tableta Sony oferit de AXN!

Adăugat de concursoman în data de 2012.02.13 • 1639 vizualizări

Concurs: Castiga un kit office AXN (rucsac-trolley, mapa carti vizita, agenda, pix, suport pixuri cu calendar) + cartea FIRMA de John Grisham sau o tableta Sony
Durata concursului si aria de desfasurare Concursul "Raspunde corect la intrebarea saptamanala si castiga tableta Sony oferita de AXN!" se deruleaza in perioada 7-28 februarie 2012, ora 12:00. Concursul are valabilitate pe intreg teritoriul Romaniei. Conditiile de participare Concursul se desfasoara exclusiv online, prin bannere de promovare pe site-urile feminis.ro, cinemarx.ro, kissfm.ro, paginile de Facebook ale celor 3 site-uri si pe contul din reteaua sociala Facebook a AXN Romania (http://www.facebook.com/AXN.Romania?sk=app_128953167177144). Are drept de participare orice vizitator care indeplineste toate conditiile de mai jos:
  • este cetatean roman sau cetatean strain rezident in Romania;
  • are 14 ani impliniti la data inceperii concursului, 7 februarie 2012;
  • acceseaza in intervalul de concurs site-urile feminis.ro, cinemarx.ro, kissfm.ro si paginile lor de Facebook sau pagina de Facebook a AXN Romania, urmareste trailerul saptamanal AXN si raspunde corect la intrebarea saptamanala;
  • este de acord cu publicarea numelui pe pagina web dedicata concursului, in cazul in care este desemnat castigator al concursului;
Mecanismul concursului Utilizatorii vor afla de concurs din bannerele de promovare de pe site-urile feminis.ro, cinemarx.ro si kissfm.ro, precum si din postarile pe Facebook ale celor 3 site-uri participante. Concursul "Raspunde corect la intrebarea saptamanala si castiga tableta Sony oferita de AXN!" se desfasoara in perioada 7-28 februarie 2012, ora 12:00. Concursul si raspunsul la intrebarea saptamanala se desfasoara exclusiv pe contul de Facebook al AXN Romania. Concursul va avea 3 premii saptamanale constand in kit office AXN (rucsac-trolley, mapa carti vizita, agenda, pix, suport pixuri cu calendar)+ carte FIRMA de John Grisham, oferita de editura RAO, precum si Marele Premiu- o Tableta Sony. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti in datele de 13, 20 si 28 februarie 2012. Concursul are trei etape:
  1. - prima etapa: 7-13 februarie, ora 12:00;
  2. - a doua etapa: 13-20 februarie, ora 12:00;
  3. -a treia etapa: 20-28 februarie, ora 12:00
Mecanismul concursului este:
  • utilizatorii intra pe kissfm.ro, cinemarx.ro, feminis.ro si dau click pe bannerele de promovare a concursului accesand astfel pagina de concurs AXN sau direct pe contul de Facebook al AXN Romania in intervalul de concurs 7-28 februarie,
  • utilizatorii vizioneaza trailerul saptamanal, raspund la intrebarea concursului si cei care raspund corect intra in baza de date si sunt inscrisi automat in cursa pentru premiile oferite de AXN.
  • in datele de 13, 20 si 28 februarie 2012, ora 12:00 vor fi extrasi prin tragere la sorti cei 3 castigatori ai premiului saptamanal (respectiv un premiu pe saptamana), iar pe 27 februarie 2012 se va extrage castigatorul marelui premiu .
La tragerile la sorti vor participa toti utilizatorii care respecta cerintele prezentului Regulament: toti utilizatorii care au vizionat trailerul si au raspuns corect la intrebarea saptamanala oferita de AXN. Un utilizator se poate inscrie o singura data la tragerea la sorti aferenta unei etape, dar se poate inscrie in toate 3 etape. Verificarea se va face de catre Organizator pe baza adresei de email. Un participant poate castiga o singura data, chiar daca s-a inscris cu mai multe adrese de email la concurs. Premii" Concursul "Raspunde corect la intrebarea saptamanala si castiga tableta Sony oferita de AXN!" va avea 3 premii cate unul pentru fiecare saptamana constand intr-un kit office AXN (rucsac-trolley, mapa carti vizita, agenda, pix, suport pixuri cu calendar) + cartea FIRMA de John Grisham oferita de editura RAO,  fiecare, precum si marele premiu-o tableta Sony, toate oferite prin tragere la sorti. Valoarea premiilor saptamanale este de 135 Euro. Valoarea marelui premiu este de 530 Euro.
 PARTICIPA LA CONCURS!

provident.ro


PARTICIPA LA CONCURS

Concursuri similare:

Tags: