Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un kit de vacanta format dintr-o geanta de plaja si un prosop de plaja!

Concurs: Castiga un kit de vacanta format dintr-o geanta de plaja si un prosop de plaja!

ARIA GEOGRAFICĂ DE DESFĂŞURARE A CAMPANIEI:

Campania este organizata online şi se desfăşoară pe teritoriul României, pe site-ul http://www.trilulilu.ro/video-vacante/o-vacanta-reusita, in perioada 11 iulie – 05 septembrie, 2013 (inclusiv).

DURATA CAMPANIEI:

Campania se deruleaza in perioada 11 iulie – 05 septembrie, 2013 (inclusiv), zilnic în intervalul orar 00:00:00 – 23:59:59, cu respectarea datelor prevazute în prezentul Regulament Oficial, exceptie facand prima zi de campanie, 11 iulie 2013, atunci cand campania incepe in cursul zilei.

MECANISMUL CAMPANIEI: 

Pentru a putea participa la Campania „O vacanta reusita”, Participanţii trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii:

1. Să acceseze site-ul http://www.trilulilu.ro/video-vacante/o-vacanta-reusita;

2. Sa completeze toate campurile din formularul de inscriere:

  • - nume
  • - prenume
  • - data nasterii
  • - oras
  • - telefon mobil
  • - e-mail

3. Sa finalizeze inscrierea prin :

  • - bifarea „Sunt de acord cu Regulamentul Campaniei” si
  • - apasarea butonului „Trimite datele”

Un participant poate accesa site-ul ori de cate ori doreste, dar inscrierea in campanie se va face o singura data, in urma completarii formularului de inscriere si a trimiterii datelor. Un participant va fi identificat pe toată perioada de desfăşurare a Campaniei promoţionale dupa datele furnizate in formularul de inregistrare din cadrul campaniei.

In cazul in care, in urma verificarilor desfasurate de Organizator, rezulta ca procesul de participare a fost fraudat, Organizatorul isi rezerva dreptul de a retrage participantilor premiul obtinut ca rezultat al activitatii lor si/sau sa restrictioneze participarea la campanie pana la incheierea acesteia.

Prin inscrierea in Campanie, participantii isi asuma raspunderea ca datele corespunzatoare formularului completat pe site-ul http://www.trilulilu.ro/video-vacante/o-vacanta-reusita sunt corecte si le apartin in totalitate. Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru inscrierea unor date incorecte sau unor date care apartin altor consumatori

DESCRIEREA PREMIILOR ACORDATE ÎN CAMPANIE:

În cadrul acestei Campanii se vor acorda 32 premii constand fiecare intr-un kit de vacanta format dintr-o geanta de plaja si un prosop de plaja, dupa cum urmeaza:

 • 32 x Kit Geanta de plaja+ Prosop de plaja 

Organizatorul nu va putea raspunde solicitarilor venite din partea castigatorilor, referitoare la neconformitatile care sunt / pot apărea la premiile acordate.

Geanta si prosopul de plaja sunt ambele de culoare albastra si sunt inscriptionate cu brandul „ Linex / O vacanta reusita”.

Câştigatorii vor primi doar premiile expres prevăzute în prezentul Regulament Oficial si nu pot cere modificarea naturii, modelului, cantităţii, condiţiilor şi modului de acordare a premiilor şi nici nu se va acorda contravaloarea acestora în bani.

În situaţia în care un câştigător refuză să accepte premiul câştigat sau nu poate beneficia de acesta din motive independente de Organizator, respectivul premiu nu va fi înlocuit cu un alt premiu sau beneficiu şi nici nu se va acorda contravaloarea premiului în bani.

PARTICIPA LA CONCURS!

[color-box]Nu uitați să vă înscrieți și la newsletterul nostru, pentru a fi la curent cu noi anunțuri de concursuri și alte detalii interesante.[/color-box]