Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un kit complet de dezinfectare pentru siguranta descoperirilor copilului tau!

Concurs: Castiga un kit complet de dezinfectare pentru siguranta descoperirilor copilului tau!

Dacă privim în trecut la copilaria noastră, cele mai placute amintiri sunt cele legate de momentele când ne jucam liberi prin casă sau pe afară, trăind experienţe noi, fără nicio restricţie. Copiii, in special cei foarte mici, al căror sistem imunitar nu este încă suficient de bine dezvoltat, sunt vulnerabili in faţa microbilor, însă teama de germeni nu trebuie să fie o barieră pentru copii în a-şi manifesta personalitatea, a se juca, a experimenta.

Igienol Dezinfectant Universal fără clor curaţă şi dezinfectează, eliminand bacteriile, virusurile şi fungii. Igienol dezinfectează în siguranţă suprafeţele cu care copiii vin in contact (inclusiv lemnul), fără să le atace si fără efectele negative ale produselor dezinfectante pe bază de clor (hipoclorit de sodiu). În plus, Igienol are un miros placut. Igienol este testat de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Microbiologie-Imunologie "Cantacuzino" şi de Institutul National de Virusologie şi este avizat de Ministerul Sănătăţii.

În cazul în care nu sunteţi acasă şi simţiţi nevoia de curăţare şi dezinfectare, dar nu aveţi acces la o sursă de apă, puteţi folosi cu încredere Igienol gel antibacterian, mai ales pentru mânuţele copiilor. Odata ajunşi acasă, spălaţi-vă pe mâini cu săpunul antibacterian Igienol, care nu doar curăţă murdăria, ci oferă şi un efect antibacterian de durată.

Cati copii cu varste sub 6 ani sunt afectati anual de boli provocate de inhalarea vaporilor de clor din casă?

  • 5.000
  • 20.000
  • 17.500

PARTICIPA LA CONCURS!