Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un kit Anti-Acreala continand: 10 pachete de Airwaves Lemon Mint, 1 kilogram de lamai si 1 storcator de lamai!

Concurs: Castiga un kit Anti-Acreala continand: 10 pachete de Airwaves Lemon Mint, 1 kilogram de lamai si 1 storcator de lamai!

[like_to_read]

Durata si aria de desfasurare a Promotiei:

Promotia are loc pe o perioada de 4 saptamani, in intervalul 1 august – 29 august 2013. Promotia se va desfasura pe intreg teritoriul Romaniei. Promotia se desfasoara pe Facebook, pe pagina de brand ”What is extreme?”

Participantii si conditiile de participare la Promotie:

Pentru a participa la Promotie, Participantii trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

 • i. sa fie persoane fizice cu domiciliul in Romania;
 • ii. sa aiba varsta de minimum 14 ani impliniti la data inceperii Promotiei;
 • iii. sa acceseze Aplicatia “Hit the Jack” prezenta in Tabul “Hit the Jack” de pe pagina de Facebook ”What is extreme?” si sa se inscrie in Promotie
 • iv. sa respecte prevederile prezentului Regulament pentru participarea la Promotie.

Participarea la Promotie si Mecanismul Promotiei:

In vederea participarii la Promotie, Participantii trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

 • i. Sa acceseze Aplicatia “Hit the Jack” din tab-ul “Hit the Jack” de pe pagina de brand ”What is extreme?” de pe Facebook;
 • ii. Sa dea „like” paginii de Facebook „What is extreme?” si sa devina fan, in cazul in care nu a intreprins aceasta actiune;
 • iii. Sa dea click pe „Intra in joc” iar apoi sa scrie in casuta dedicata ce l-a suparat in acea zi;
 • iv. De fiecare data cand scrie un cuvant si apasa tasta space, o lamaie va fi lansata catre Jack, care va fi asezat pe un butoi cu apa;
 • v. Atunci cand Jack va fi scufundat in butoi de catre lamaile lansate catre el, userului ii va aparea formularul de inscriere in promotie in care se cer: nume, prenume, numar de telefon si adresa de email; Un participant poatre juca jocul de mai multe ori parcurgand pasii de mai sus insa are maxim 6 sanse pe ziin tragerea la sorti. Aceste sanse sunt compuse din 3 scufundari si completari ale formularului si 3 share-uri. 1 scufundare (actiunea completa a userului de a scrie cuvinte si de a-l scufunda pe Jack) si 1 completare formular de inscriere in promotie = 1 sansa. 1 share = 1 sansa.
 • vi. Sa bifeze optiunea: „Am peste 18 ani sau daca am intre 14 si 18 ani am acordul parintilor sau ai tutorilor legali sa particip la promotie si sunt de acord cu regulamentul si termenii si conditiile.”

Datele furnizate de catre Participant trebuie sa fie conforme cu realitatea. In cazul in care Participantul va fi declarat castigator va fi contactat la numarul de telefon si adresa de email furnizate in formularul mentionat la punctul anterior.

Saptamana promotionala incepe in ziua de joi la ora 15:00:00 si se finalizeaza in ziua de joi a saptamanii promotionale urmatoare la ora 14:59:59.

Premiile promotiei:

In cadrul prezentei Campanii Promotionale se vor atribui 20 de kit-uri Anti-Acreala (5 pentru fiecare saptamana promotionala) fiecare kit continand:

 • 10 (zece) pachete de Airwaves Lemon Mint
 • 1 (un) kilogram de lamai
 • 1 (un) storcator de lamai

PARTICIPA LA CONCURS!

[/like_to_read]