Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un iPod Touch, o trotineta, un skateboard sau o casca Ben 10!

Concurs: Castiga un iPod Touch, o trotineta, un skateboard sau o casca Ben 10!

Uita-te la episodul de pe 25 septembrie si la cel dublu de pe 02 octombrie si poti castiga superpremii! Fii pe faza si poti castiga in fiecare saptamana sau poti castiga chiar marele premiu: un iPod Touch!

Perioada de înscriere în Concurs va fi între 20.09.2013 - 8.10.2013.

Cum puteti participa:

Concursul este deschis tuturor telespectatorilor Cartoon Network rezidenţi în România cu vârsta de până la 15 ani şi care au acces la Internet sau la telefon înainte de şi pe durata perioadei de înscriere. Toţi participanţii trebuie să aibă consimţământul părinţilor/tutorilor pentru a se înscrie. Prin înscrierea la acest Concurs, fiecare participant confirmă că a obţinut un astfel de consimţământ şi este de acord să respecte acest Regulament Oficial.

Castigatorii:

La finalul concursului vor fi aleşi în total 3 (trei) câştigători.

Câștigătorul primei săptămâni va fi desemnat concurentul care răspunde corect și cel mai rapid la primul set de 10 întrebări și rezolvă cel mai rapid puzzle-ul.

Câștigătorul celei de-a doua săptămâni va fi desemnat concurentul care răspunde corect și cel mai rapid la al doilea set de 10 întrebări și rezolvă cel mai rapid puzzle-ul.

Marele câștigător va fi desemnat concurentul care a răspuns corect și cel mai rapid la ambele seturi de întrebări și a rezolvat în cel mai scurt timp ambele puzzle-uri.

Premiile:

  • Premiul primei săptămâni: o trotinetă și o cască Ben 10
  • Premiul celei de-a doua săptămâni: un skateboard și o cască Ben 10
  • Marele premiu: un iPod Touch

PARTICIPA LA CONCURS!