Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un iPod Shuffle, un eBook Reader Kindle sau o masa laptop cooler, mouse pad!

Concurs: Castiga un iPod Shuffle, un eBook Reader Kindle sau o masa laptop cooler, mouse pad!

 Poze - l_2509

Incepand de astazi, 20 mai, si pana pe 20 iunie 2013 v-am pregatit un concurs de recomandari cu premii surpriza plus un eReader Kindle, un iPod Shuffle si o masa pentru laptop cu mouse pad si cooler!Pe scurt, pentru a participa, va trebui sa creezi un cont (in cazul in care nu ai deja unul) si sa postezi pe site minim o recomandare in aceasta perioada. Recomandarea poate fi din oricedomeniu. Sa ai in vedere faptul ca experienta personala pe baza careia faci recomandarea va fi un criteriu important la acordarea punctelor.In cele ce urmeaza voi detalia putin pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru a participa laconcurs:
  1. Trebuie sa creati un cont pe site, in caz ca nu aveti deja. Folositi acest link http://www.recommand.ro/inregistreaza-te
  2.  Adaugati o recomandare folosind butonul ADAUGA RECOMANDARE, din header-ul site-ului. Recomandarea poate fi din orice categorie doriti. Ideea este sa scrieti despre ce va place, ce considerati ca merita a fi promovat iar alte persoane sa foloseasca la randul lor. De exemplu, puteti scrie despre o afacere, o destinatie turistica, o carte, o reteta, un produs, un hobby, etc.
  3.  Dupa ce ati scris recomandarea, puteti sa o distribuiti pe pagina voastra de Facebook sau pe un blog. Aceasta actiune nu este obligatorie dar va poate aduce 4 puncte in clasamentul final. Este o sansa in plus de a castiga un premiu.
  4. Noi vom distribui recomandarea pe pagina de Facebook a site-ului Recommand. Fiecare like primit inseamna un vot. Se iau in calcul doar like-urile primite pe pagina www.facebook.com/Recommand.ro
  5.  La sfarsitul concursului se va face un clasament al voturilor primite pe Facebook si un clasament al juriului. Punctele se aduna pentru a realiza un clasament final pe baza caruia vor fi acordate premiile. Puteti participa cu mai multe recomandari. Punctajul recomandarilor nu se aduna, dar veti avea mai multe sanse de a castiga!
Va rugam sa cititi si regulamentul concursului aici www.recommand.ro/concurs/Pasii de mai sus nu inlocuiesc regulamentul, ci ofera cateva informatii despre concurs!Pentru orice alte detalii, lasati un comentariu sau scrieti-ne la concurs@recommand.ro PARTICIPA LA CONCURS!