108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un iPod Nano sau un super ceas de mana!

   2013.08.26    1583

Concurs: Castiga un iPod Nano sau un super ceas de mana!

[like_to_read]

Esti obsedat de muzica si poti recunoaste oricand cate piese intra intr-un mix?

Ai nimerit la fix: trimite zilnic, pana pe 20 septembrie 2013 un SMS cu textul “MIX21”, la numarul 1721, numar cu tarif normal in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange, Cosmote si poti castiga un ceas de mana!

Ai sansa de a intra in direct cu echipa 4 D DIMINEATA, asculta Mixul Viteza si, daca ghicesti numarul exact de piese folosite, participi la tragerea la sorti saptamanala ce are ca premiu un super ceas, precum si la marea tragere finala pentru un player portabil – iPod Nano!

Regulamentul concursului il gasiti AICI.

[/like_to_read]


PARTICIPA LA CONCURSNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.