Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-01-01. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un iPhone 5S sau un voucher de achizitie on-line de la eMAG garantat!

Campania Promotionala “Sarbatori cu premii la reincarcarea cartelei” se va desfasura in perioada 10 decembrie 2013 – 31 decembrie 2013.

Mecanismul campaniei:

Persoanele fizice care indeplinesc cumulativ conditiile sunt eligibile pentru castigarea premiilor oferite in Campanie astfel:  

  • a. Primele 200 de persoane castiga automat un premiu constand in:  
    • Voucher de achizitie on-line de la eMAG in valoare neta unitara de 50 lei, valoare bruta unitara de 50 lei.  

Fiecare Participant poate efectua in perioada Campaniei Promotionale un numar nelimitat de reincarcari, pentru fiecare 2 (doua) reincarcari cu o valoare minima de 5 euro/tranzactie, castigand cate un premiu. Mai multe reincarcari, mai multe premii castigate.  

  • b. Persoanele care indeplinesc cumulativ conditiile vor fi inscrisi automat in tragerea la sorti pentru a castiga un telefon iPhone 5S, 16 GB negru.

Fiecare Participant poate efectua in perioada Campaniei Promotionale un numar nelimitat de reincarcari, pentru fiecare 2 (doua) reincarcari in valoare de minim 5 Euro/tranzactie, primind un drept de participare la extragerea la sorti a Campaniei. Mai multe reincarcari, mai multe sanse de a castiga.  

Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorului premiului descris in paragraful b. va fi organizata cel tarziu pana la data de 20 ianuarie 2014. La tragerea la sorti vor fi extrasi un castigator si 3 rezerve.  

Premiile vor fi acordate de Organizator castigatorilor dupa cum urmeaza:

  • a) Voucherele se vor transmite castigatorilor prin e-mail la adresa comunicata de acestia Bancii, in maxim 15 zile de la finalizarea campaniei. Castigatorii care nu au comunicat bancii adrese de email, le vor ridica din ING Office-ul/Agentia de care apartine incepand cu 10 ianuarie 2014 pana  in data de 14 februarie 2014 (inclusiv).  
  • b)  Premiul cel mare, constand in telefon iPhone 5S, 16 GB negru, va fi inmanat castigatorului pe baza unui proces verbal, de catre Agentia sau Office-ul ING de care apartine, in termen de maxim 30 zile bancare de la data incetarii Campaniei.