Telefoane • Trageri la sorti

Concurs: Castiga un iPhone 5S sau un Samsung Galaxy S4!

Adăugat de concursoman în data de 2014.01.05 • 5879 vizualizări

concurs iPhone

Concurs: Castiga un iPhone 5S sau un Samsung Galaxy S4!

CASTIGA unul dintre cele mai tari telefoane lansate in 2013: iPhone 5S sau SAMSUNG GALAXY S4! Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la concurs este sa fii membru activ InZonaTa si sa fii deschis cel putin un newsletter in perioada campaniei!

BONUS: Saptamanal trimitem un newsletter norocos pe care daca il deschizi si vizitezi cel putin o oferta primesti o sansa in plus la extragere! Deschide saptamanal cate un newsletter norocos si poti acumula 10 sanse in plus pentru marea extragere ce va avea loc pe 8 martie 2014

Nu esti abonat la newsletterul InZonaTa? Completeaza formularul de mai jos sau apasa butonul PARTICIPA daca deja esti logat pe site si intra in jocul pentru iPhone 5S sau SAMSUNG GALAXY S4!

Mecanismul concursului:

Oricine doreste sa participe la concurs trebuie sa fie abonat la newsletterul InZonaTa, incluzand astfel in campanie membrii InZonaTa abonati deja la newsletter. Participantii care deschid si accezese cel putin un link in oricare dintre cele 10 newslettere norocoase transmise pe timpul promotiei (24  decembrie - 8 martie ) si identificate ca atare vor primi o sansa in plus la tragerea la sorti. Un abonat primeste o sansa in concurs pentru fiecare newsletter norocos pe care il deschide si acceseaza cel putin un link, putand acumula pana la 10 sanse de participare la marea extragere (numele/adresa lui de e-mail este introdusa de 11 ori in lista de participanti pentru extragere).

Premiul concursului consta intr-un telefon la alegere dintre iPhone 5S sau SAMSUNG GALAXY S4!

Reguli de participare la concurs: La concurs poate participa orice persoana fizica, rezidenta in Romania, care a implinit varsta de 18 ani pana la data inceperii concursului, si care detine o adresa de e-mail valida. Inscrierile la concurs cu nume inventate vor fi ignorate. Nu va puteti inscrie in concurs decat cu un singur cont de utilizator. Inscrierile multiple, prin diferite adrese de e-mail vor fi considerate tentative de frauda si vor fi eliminate din concurs.

Alegerea castigatorilor: Premiul va fi acordat prin tragere la sorti unui singur castigator pe 8 martie 2014.

provident.ro


PARTICIPA LA CONCURS