Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-05-01. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un iPhone 5S sau pe loc un megatelevizor, una din cele 3 supertablete, produse promotionale, ori unul din sutele de vouchere AntenaPlay!

Concursul „Primavara asta AntenaPlay iti da premii cate vrei”  se desfasoara in perioada 4 aprilie 2014 - 30 aprilie 2014.

Mecanismul de concurs:

  • Pasul 1 – Inregistrarea in concurs 

Pentru a participa la concursul “Primavara asta AntenaPlay iti da premii cate vrei”, orice persoana interesata trebuie să opteze pentru accesarea serviciului AntenaPlay (platform online de programe apartinand Organizatorului) prin oricare dintre modalitatile de abonare existente. Asadar, participarea la concurs implica accesarea serviciului AntenaPlay oricand pe durata concursului si utilizarea acestuia cel putin pana la data incetarii concursului si desemnarii castigatorilor (insemnand ca dezabonarea nu va putea interveni mai devreme de data de 30 aprilie 2014, in caz contrar respectivii participanti fiind descalificati). 

Fiecare participant trebuie sa acceseze serviciul antenaplay.ro, sa isi creeze un cont si sa se logheze in cont. Fiecare abonat inscris a primit sau, dupa caz va primi un ID de abonare, care este numar natural unic cu care se va inscrie in concurs (un abonament poate primi cel mult un ID de abonare). 

In urma logarii in cont va primi un mesaj in care i se va indica posibilitatea castigarii unuia din premiile instant puse in concurs (vouchere, tablete sau televizor) ca urmare a extragerii care se va face in mod automat la momentul logarii, si a marelui premiu constand intr-un telefon iPhone 5S la sfarsitul perioadei de derulare a concursului. Un utilizator primeste un singur mesaj pe / zi /contul detinut pe AntenaPlay.ro. 

  • Pasul 2 – Acordarea premiilor 

Castigatorii premiillor constand in vouchere, tablete si televizor, se desemneaza folosind un sistem automat pe baza id-ului de abonare din randul abonatilor care au accesat antenaplay.ro pe durata desfasurarii concursului. Desemnarea castigatorilor se face instant in momentul in care acestia se logheaza in cont. 

Castigatorul premiului constand intr-un telefon iPhone 5S se va face prin tragere la sorti folosind serviciul random.org in data de 2 mai 2014. Castigatorul este extras in functie de id-ul sau de abonare. 

In concurs vor fi acordate urmatoarele premii: 

  • 1 iPhone 5S 
  • Un televizor Smart TV Samsung 
  • 3 Tablete HORIZON 
  • 300 de vouchere AntenaPlay cu o valabilitate de 30 de zile de la momentul activarii