Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-04-02. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un iPhone 5S Gold de la Divisima!

Campania "Castiga un iPhone 5S Gold!" se desfasoara pe tot teritoriul Romaniei incepand cu data lansarii si pana in data de 1 aprilie 2014.

La campania 'Castiga un iPhone 5S Gold!' poate participa orice persoana fizica sau juridica care se aboneaza la Newsletter-ul Divisima pana in data de 1 aprilie 2014 inclusiv. Participarea la Campanie nu este conditionata de achizitia vreunui produs.

Mecanismul campaniei:

  • Pentru a participa la Campania 'Castiga un iPhone 5S Gold!', orice persoana interesata trebuie sa se aboneze la concursul de pe pagina Divisima.ro/concurs, pana in data de 1 aprilie 2014, inclusiv. Participarea la Campanie nu este conditionata de achizitia vreunui produs.
  • Pentru a se inscrie la concurs participantele trebuie sa inscrie o adresa de e-mail valida la linkul Divisima.ro/concurs.
  • Fiecare adresa de e-mail inscrisa va primi un ID de abonare, care este numar natural unic; o adresa de e-mail poate primi cel mult un ID de abonare
  • O data introdusa adresa de e-mail in campul de abonare, participantele vor primi un e-mail prin care trebuie sa confirme inscrierea la Newsletter.
  • Dupa confirmare, participantele primesc un e-mail prin care sunt anuntate ca au fost inscrise la concurs si sunt abonate la newsletterul Divisima.ro.
  • Abonatele care sunt deja inscrise la newsletterul Divisima.ro trebuie obligatoriu sa se inscrie in 'Castiga un iPhone 5S Gold!' pentru a participa la concurs.

Premiul Campaniei: un iPhone 5S Gold.

Castigatoarea va fi desemnata in data de 2 aprilie 2014, cand se va extrage o Castigatoare a unui iPhone 5S Gold.