77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11588
concursuri
expirate
14
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un iPhone 5S Gold de la Divisima!

 admin  2014.03.13  Tablete,Trageri la sorti  2345

concurs Divisima

Campania "Castiga un iPhone 5S Gold!" se desfasoara pe tot teritoriul Romaniei incepand cu data lansarii si pana in data de 1 aprilie 2014.

La campania 'Castiga un iPhone 5S Gold!' poate participa orice persoana fizica sau juridica care se aboneaza la Newsletter-ul Divisima pana in data de 1 aprilie 2014 inclusiv. Participarea la Campanie nu este conditionata de achizitia vreunui produs.

Mecanismul campaniei:

  • Pentru a participa la Campania 'Castiga un iPhone 5S Gold!', orice persoana interesata trebuie sa se aboneze la concursul de pe pagina Divisima.ro/concurs, pana in data de 1 aprilie 2014, inclusiv. Participarea la Campanie nu este conditionata de achizitia vreunui produs.
  • Pentru a se inscrie la concurs participantele trebuie sa inscrie o adresa de e-mail valida la linkul Divisima.ro/concurs.
  • Fiecare adresa de e-mail inscrisa va primi un ID de abonare, care este numar natural unic; o adresa de e-mail poate primi cel mult un ID de abonare
  • O data introdusa adresa de e-mail in campul de abonare, participantele vor primi un e-mail prin care trebuie sa confirme inscrierea la Newsletter.
  • Dupa confirmare, participantele primesc un e-mail prin care sunt anuntate ca au fost inscrise la concurs si sunt abonate la newsletterul Divisima.ro.
  • Abonatele care sunt deja inscrise la newsletterul Divisima.ro trebuie obligatoriu sa se inscrie in 'Castiga un iPhone 5S Gold!' pentru a participa la concurs.

Premiul Campaniei: un iPhone 5S Gold.

Castigatoarea va fi desemnata in data de 2 aprilie 2014, cand se va extrage o Castigatoare a unui iPhone 5S Gold.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Divisima concurs iPhone castiga iPhone concursuri online