108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
29
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un iPhone 5S!

   2013.10.09  Telefoane,Cel mai bun scor  2071

Concurs: Castiga un iPhone 5S!

Primul Proprietar este unicul portal dedicat exclusiv autoturismelor de vanzare de la primului proprietar. Daca esti primul proprietar al masinii tale, sau daca cauti sa cumperi o masina de la primul proprietar,primulproprietar.ro a fost facut pentru tine. Ajută-ne să promovăm conceptul PrimulProprietar.ro şi câştigi un iPhone 5S.

Iata cum acumulezi puncte:

  1. Posteaza imaginea concursului pe pagina ta de facebook (50 de puncte, doar pentru prima postare)
  2. Distribuie / Share albumul foto 'primul proprietar' folosind butonul de mai jos (10 puncte, doar pentru prima postare)
  3. Distribuie / Share oricare dintre masinile postate pe pagina noastra de facebook sau direct de pe www.primulproprietar.ro pentru a castiga puncte aditionale (punctele sunt accordate pentru fiecare distributie cu success)
  4. Nu uita sa ne dai like la pagina de facebook. Invita-ti prietenii sa dea like pe pagina noastra de facebook (2 puncte pentru fiecare like si pentru fiecare invitatie)
  5. Foloseste link-ul de mai jos pentru a aduce cat mai multi participanti la concurs (25 de puncte pentru fiecare persoana care se inscrie in concurs)
  6. Spune-ne mai jos care sunt motivele pentru care ai cumpara o masina de la primul proprietar
  7. Nu uita sa verifici aceasta pagina de concurs pentru a afla scorul tau si al ceilorlalti participanti.

PARTICIPA LA CONCURS

castiga iphone 5s concursuriNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.