Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un iPhone 5 si o cartela Vodafone Prepaid!

Concurs: Castiga un iPhone 5 si o cartela Vodafone Prepaid!

titirez2

Participarea la acest Campanie este permisa cetatenilor romani cu domiciliul in Romania.

Campania va incepe in data de 23 Septembrie 2013  si se va incheia la data de 31 Octombrie 2013.

Mecanismul concursului:

Pentru a intra in Campanie, Participantii trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte:

  • Sa downloadeze aplicatia Titirez.ro din Google Play sau App Store, sa isi faca cont de utilizator din aplicatie Titirez.ro in perioada desfasurarii campaniei, si sa pastreze aplicatia instalata pe toata perioada de desfasurare a Campaniei, pana in momentul validarii si publicarii castigatorului.
  • Sa dea share pe Facebook pe wall-ul lui (al participantului) la anuntul de promovarea al Campaniei de pe pagina de facebook Titirez.ro ( https://www.facebook.com/titirez.ro) in perioada desfasurarii campaniei.

Un participant are dreptul sa se inregistreze in Campanie o singura data cu o adresa de e-mail pe toata perioada de desfasurare a Promotiei. Premiul se va acorda prin tragere la sorti dintre participantii care pot face dovada indeplinirii cerintelor de calificare la promotie mentionate in Regulamentul Oficial. Participantii trebuie sa pastreze instalate aplicatiile downloadate pe perioada Campaniei pana la publicarea a castigatorului valid si final. Castigatorul va fi publicat pe pagina de facebook Titirez.ro in data de 30 Noiembrie 2013.

Premiile:

In cadrul acestei Campanii, Organizatorul ofera Iphone 5 negru, 16 GB, in valoare de 1.350 Lei (TVA inclus) si o cartela Vodafone PrePaid in valoare de  30 lei.

PARTICIPA LA CONCURS!