Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-12-24. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un iPhone 5 sau una dintre cele 10 tablete Allview!

Concurs: Castiga un iPhone 5 sau una dintre cele 10 tablete Allview!

Concursul se va desfasura in perioada 15 octombrie 2013 – 24 decembrie 2013.

Mecanismul concursului:

Pasul 1 – Inregistrarea in concurs

Pentru a participa la concursul “ Esti cu ochii pe Antena Play?”, orice persoana interesata trebuie sa opteze pentru accesarea serviciului AntenaPlay prin oricare dintre modalitatile de abonare existente, sau sa detina deja un abonament activ si platit pentru perioada de derulare a concursului. Asadar, participarea la concurs implica accesarea serviciului Antena Play si utilizarea acestuia pe durata derularii concursului.

Fiecare abonat inscris a primit sau, dupa caz, va primi un ID de abonare, care este numar natural unic cu care se va inscrie in concurs; un abonament poate primi cel mult un ID de abonare;

Pasul 2 – Acordarea premiilor 

Castigatorii se desemneaza in zilele de 22 octombrie, 29 octombrie, 5 noiembrie, 12 noiembrie, 19 noiembrie, 26 noiembrie, 3 decembrie, 10 decembrie, 17 decembrie, 24 decembrie. Castigatorii va fi extrasi dintre participantii inscrisi in concurs cu ID-ul incepand cu prima zi a concursului si pana in ziua extragerii.

Castigatorul saptamanal se desemneaza prin tragere la sorti folosind serviciul random.org. Castigatorul este extras în funcție de id-ul sau de abonare, folosind serviciul random.org. Fiecare abonat dispune de un id unic. Id-ul de abonare este un număr natural.

In concurs se vor acorda 11 premii, dupa cum urmeaza:

  • In fiecare zi de marti, timp de 10 saptamani se ofera o tableta All View unui user castigator care are abonament activ in saptamana precedenta.
  • In data de 24 decembrie 2013 se anunta castigatorul Marelui Premiu – un telefon iPhone 5 – care poate fi castigat de orice user care are abonament activ AntenaPlay la acel moment.

Premiile:

Premiile campaniei sunt:

  • 10 tablete Allview – se ofera un premiu pe saptamana.
  • 1 iPhone 5 – se ofera prin tragere la sorti, in data de 24 decembrie 2013, oricarui participant care a avut un abonament activ in perioada concursului.