Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un iPhone 5, 200 de euro sau 100 de euro! [UPDATE 22.10.2012]

Concurs: Castiga un iPhone 5, 200 de euro sau 100 de euro!

iChallenge Alatura-te retelei noastre de super afiliati si dovedeste-o:  esti MAI BUN decat ceilalti! Reteaua de afiliere 2Parale se anunta cea mai spectaculoasa provocare de pana acum:  iChallenge care pune la bataie 7 smartphone-uri iPhone 5 pentru cele mai bune rezultate in ceea ce priveste activitatea de afiliat 2Parale. Competitia incepe  pe data de 22 octombrie 2012 si daca esti afiliat 2Parale puteti sa castigati un iPhone 5. [UPDATE 22.10.2012] Dupa cum v-am obisnuit in Summer si Fashion Affiliate Challenge ii invitam pe advertiseri sa se implice si in noul iChallenge – cea mai spectaculoasa competitie pentru afiliati din 2Parale de pana acum. Pentru advertiseri castigurile in urma implicarii pot fi in:1. Vanzari – Afiliatii vor prefera sa promoveze programe care ofera bonusuri sau comisioane marite in perioada iChallenge;2. Recrutare de afiliati si super afiliati – Programele de afiliere implicate in iChallenge vor fi promovate atat pe blog, newsletter, Facebook, Twitter etc. cat si in interfata afiliatilor;3. Activarea si motivarea afiliatilor din campanii – Advertiserii care se implica isi vor imbunatati relatia cu afiliatii care fac vanzari in acest moment, dar ii si vor activa pe o parte din afiliatii care nu trimit clickuri si nu inregistreaza comisioane.Sunt advertiser si vreau sa ma implic in iChallenge. Cum fac?E simplu. Trimite-ne un email pe adresa advertiseri at 2parale punct ro in care sa specifici: tipul bonusului (comisioane marite pentru afiliati, bonusuri in bani sau produse pentru cei mai performanti etc.) si durata. Pentru exemple concrete poti vedea ce au oferit advertiserii in  Summer si  Fashion Affiliate Challenge.
2Parale.ro
Suntem convinsi ca va place  sunetul banilor si mai ales ca ati observat ritmul tot mai accelerat al ka-ching –urilor din platforma 2Parale.Vrem sa va oferim mai mult, asa ca pe 22 octombrie dam startul competitiilor iChallenge pentru 7 iPhone-uri 5, plus premii in bani. E provocarea noastra pentru toti afiliatii, indiferent de nisa sau nisele pe care le promoveaza. Si indiferent de experienta in domeniu, toti cei care se implica si reusesc sa se impuna acum au sanse la premii.Ca sa va convingeti de sansele voastre, facem si o scurta recapitulare a mini-competitiilor iChallenge si a modurilor in care puteti castiga un iPhone 5. Cel putin ;)  .

Competitia pe lead-uri – Locul I iPhone 5, II – 200 euro, III- 100 euro.

E primul mini-challenge la care va provocam din 22 octombrie si unul dintre cele mai competitive, dupa cate am vazut pana acum. O rata de aprobare a comisioanelor de 100% ar atrage pe oricine, nu?Premiile:Locul I: iPhone 5iPhone 5 Locul II: 200 EURLocul III: 100 EUR

Competitia pe Fashion  – Locul I iPhone 5, II – 200 euro, III- 100 euro.

O categorie de top, cu multe vanzari si advertiseri buni.Premiile:Locul I: iPhone 5iPhone 5 Locul II: 200 EURLocul III: 100 EUR

Competitia pe IT&C – Locul I iPhone 5, II – 200 euro, III- 100 euro.

Perla e-commerce-ului, nu?Premiile:Locul I: iPhone 5iPhone 5 Locul II: 200 EURLocul III: 100 EUR  2 saptamani speciale pentru afiliati si super afiliati – fiecare grupa va primi Locul I iPhone 5, II – 200 euro, III- 100 euro.Este singura competitie care se va derula timp de doua saptamani si cea care reprezinta proba de foc pentru priceperea voastra in afiliere. Toti afiliatii au practic o sansa la iPhone. IT&C vs. Fashion – Locul I iPhone 5, II – 200 euro, III- 100 euro.Competitia orgoliilor. Sa vedem ce afiliati sunt mai buni.Ai minim 10 comisioane?  Intri in tragerea la sorti – iPhone 5.Pe langa performanta, munceste putin si la noroc.Si asta nu e tot, mai multi advertiseri va ofera  castiguri suplimentare: comisioane speciale si bonusuri pentru implicarea in campaniilor lor in timpul iChallenge.Depinde de fiecare ce competitii alege si ce strategii aplica pentru a castiga, important e sa va dati o sansa si sa va implicati. Pentru ca planetele sunt aliniate pentru aceste luni si consumul creste.
In Romania Noul iPhone 5  va aparea cel mai probabil la finalul lunii octombrie - inceputul lunii noiembrie si il poti cumpara de la unul din urmatoarele magazine: evoMAG, Altex, MediaGalaxy. PARTICIPA LA CONCURS!