Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un iPhone 5!

Concurs: Castiga un iPhone 5!

[like_to_read]

Aboneaza-te la newsletter-ul Covera si castiga un iPhone 5!

Aboneaza-te gratuit la newsletter-ul Covera pana pe data de 26 august si intra automat in competitia pentru un iPhone 5!

Promotia este organizata si desfasurata pe pagina de web a organizatorului  http://www.covera.ro/abonare-newsletter  si pe pagina de facebook www.facebook.com/covera.ro

Campania promotionala Aboneaza-te la newsletter-ul Covera si castiga un iPhone 5  va incepe in data de 8 Iulie 2013, ora 12.00 si se va incheia in data de 26 August  2013, ora 12.00.

Mecanismul promotiei:

Pentru a participa la aceasta campanie, utilizatorii trebuie:
  • sa indeplineasca dreptul de participare, conform art. 3 al prezentului Regulament
  •  sa devina fani ai paginii de facebook www.facebook.com/covera.ro, dupa data inceperii campaniei
  •  sa posteze ( sa faca "share") aceasta campanie pe pagina personala de facebook
  •  sa se aboneze la newsletterul Covera pe  site-ul www.covera.ro la http://www.covera.ro/abonare-newsletter. Adresa de email trebuie sa fie valida si sa apartina celui/celei care face inscrierea.

In perioada campaniei se va oferi un singur premiu pentru toata perioada de desfasurare a campaniei, premiu care va fi anexat la prezentul regulament. Premiul va fi anuntat in maxim 10 zile dupa expirarea campaniei prin tragerea la sorti pe siteul http://www.random.org a participantilor.

Va fi desemnat castigator, utilizatorul care va iesi la tragerea la sorti automata

Castigatorul va fi anuntat pe site-ul www.facebook.com/covera.ro in ziua extragerii.

Adresa de email cu care s-a facut inscrierea la newsletterul Covera pe www.covera.ro/abonare-newsletter si www.facebook.com/covera.ro, trebuie sa fie detinute de aceeasi persoana, care se va legitima cu un document de identitate in situatia in care este desemnat castigator.

In procesul de initalizare a contului pe www.covera.ro/abonare-newsletter, numele si prenumele, precum si adresa de email valida sunt obligatorii trebuie sa fie reale si sa apartina persoanei care face contul, aceste aspecte fiind verificate la inmanarea premiului.

Conditii de validitate:

Pentru ca un participant sa poata intra in posesia premiului aceasta trebuie sa indeplineasca concomitent urmatoarele conditii:

  • Participantii sa indeplineasca dreptul de participare prevazut la art. 3 al Regulamentului;
  • Sa fi dat like la pagina de facebook www.facebook.com/covera.ro.
  • Sa dea Share la aceasta campanie pe pagina personala de Facebook.
  • Sa se inscrie cu Nume, Prenume si adresa de email poprie site-ul www.covera.ro/abonare-newsletter
  • Un participant are dreptul sa realizeze un singur cont pe www.covera.ro/abonare-newsletter si poate fi fan cu un singur cont de facebook pe www.facebook.com/covera.ro. In cazul nerespectarii acestei conditii de catre participantii la campanie, toate inscrierile in campanie ale participantului in cauza vor fi declarate nule.

Premiile si acordarea lor:

Premiul acordat in cadrul campaniei va fi anuntat pe site-ul www.facebook.com/covera.ro  in cursul zilei in care se face extragerea.

Premiul este un Apple Iphone 5 16Gb.

Numarul maxim al premiilor acordate pe perioada promotiei: 1 premiu.

Premiul va fi acordat utilizatorului care este extras automat prin intermediul site-ului www.random.org (in prima Luni dupa expirarea campaniei).

Premiul va fi acordat de Organizator si va fi inmanat castigatorului in maxim 30 de zile de la momentul incheierii campaniei

Premiile nu pot fi schimbate contra numerar sau alte produse si servicii.

[/like_to_read]