Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un iPad sau un pachet format din produse Disney Channel: geanta de plaja, stickere, caiet si tricou "Plaja adolescentilor"!

Concurs: Castiga un iPad sau un pachet format din produse Disney Channel: geanta de plaja, stickere, caiet si tricou "Plaja adolescentilor"!

Perioada de desfasurare a Campaniei:

Campania va incepe vineri, 06 septembrie 2013 (ora 10.00) si va dura pana vineri, 20 septembrie 2013 (ora 23.59).

Inscrierea la Campanie:

Pentru a accesa aplicatia pentru participarea la Campanie, un participant trebuie:

 • sa se logheze pe site-ul www.facebook.com folosind un cont valid de Facebook;
 • sa acceseze aplicatia “Plaja Adolescentilor”, disponibila pe fan page-ul “UPC Romania” de pe Facebook (https://www.facebook.com/UPC.ro);
 • sa apese butonul “Like" disponibil in fan page-ul “UPC Romania” (https://www.facebook.com/UPC.ro)
 • sa dea “Allow” in contul lor de Facebook aplicatiei “Plaja Adolescentilor”.

Crearea unui cont in aplicatia pentru participarea la Campanie: Dupa ce a dat allow aplicatiei pentru participarea la Campanie si a intrat in Homepage-ul de joc, participantul va vizualiza trailerul serialului si va putea citi un scurt sinopsis al acestuia. Trailerul va avea optiunea de Skip. Dupa ce va vizualiza trailerul serialului sau va accesa butonul Skip, participantul trebuie sa selecteze una din cele doua echipe cu care doreste sa participle in aplicatie: Bikeri sau Surferi. Dupa selectarea echipei, aplicatia va prelua automat participantului numele si prenumele, numele de utilizator Facebook si adresa de mail aferenta contului de Facebook, asa cum sunt ele disponibile in reteaua sociala Facebook la momentul inscrierii in Campanie. Contul participantului va fi afisat in toate paginile aplicatiei, sub forma unei bare de status ce va afisa urmatoarele informatii: Avatar echipa aleasa, Numele utilizatorului, Punctele acumulate.

In sectiunea urmatoare, participantul va trebui sa acceseze sectiunea “Harta de joc” pentru a parcurge cele 2 jocuri disponibile.

Harta de joc si participarea in Campanie:

La accesarea sectiunii “Harta de joc” participantii vor avea de parcurs doua jocuri contra cronometru: Puzzle Game si Joc de Memorie. Fiecare joc va fi reprezentat pe harta de trei ori, sub trei nivele diferite de dificultate : Nivel 1, Nivel 2 si Nivel 3. Nivelul de dificultate este reprezentat de timpul pe care il au participantii la dispozitie pentru terminarea jocurilor:

 • 60 de secunde pentru nivelul 1;
 • 50 de secunde pentru nivelul 2;
 • 40 de secunde pentru nivelul 3.

In fiecare zi, imaginile jocurilor se vor reseta, dar mecanismul de joc va ramane acelasi. Un participant va trebui sa joace si sa termine cel putin o data in timpul indicat de cronometru toate cele 6 nivele de joc de pe harta pentru calificarea in tragerea la sorti zilnica. Pentru calificarea la tragerea la sorti pentru marele premiu, un participant va trebui sa stranga cat mai multe puncte in contul sau de joc.

Modalitatati de strangere a punctelor de joc: Pentru a strange cat mai multe puncte in contul sau de joc, un participant va avea la dispozitie doua optiuni:

 • Finalizare jocuri din harta de joc: Dupa fiecare finalizare a unui joc (Puzzle sau Joc de memorie), participantul va primi puncte, in functie de nivelul jocului, astfel: Nivel 1: 20 de puncte, Nivel 2: 30 de puncte, Nivel 3: 40 de puncte
 • Share rezultat: Optiunea de Share va fi disponbila fiecarui participant de fiecare data cand acesta va finaliza un joc de pe harta. La fiecare Share pe wall-ul sau de facebook pe care participantul il va da dupa ce va finaliza un anumit joc de pe harta, acesta va mai primi in contul sau inca 50 de puncte, pe langa punctele primite la finalizarea jocului. Optiunea de Share va fi disponibila o singura data la finalizarea unui joc.

Tragerea la sorti:

Tragerile la sorti pentru premiile zilnice vor avea loc la sediul Organizatorului din Bucuresti, Soseaua Nordului nr. 62D, sector 1, astfel:

 • 9 septembrie 2013 (pentru cei care au au participat la Campanie pe 06 septembrie 2013 in intervalul 10.00-23.59 si pe 07 si 08 septembrie 2013);
 • 10 septembrie 2013 (pentru cei care au participat la Campanie pe 09 septembrie 2013);
 • 11 septembrie 2013 (pentru cei care au participat la Campanie pe 10 septembrie 2013);
 • 12 septembrie 2013 (pentru cei care au participat la Campanie pe 11 septembrie 2013);- 13 septembrie 2013 (pentru cei care au participat la Campanie pe 12 septembrie 2013);
 • 16 septembrie 2013 (pentru cei care au participat la Campanie pe 13, 14, 15 septembrie 2013);
 • 17 septembrie 2013 (pentru cei care au participat la Campanie pe 16 septembrie 2013);
 • 18 septembrie 2013 (pentru cei care au participat la Campanie pe 17 septembrie 2013);
 • 19 septembrie 2013 (pentru cei care au participat la Campanie pe 18 septembrie 2013);
 • 20 septembrie 2013 (pentru cei care au participat la Campanie pe 19 septembrie 2013);
 • 23 septembrie 2013 (pentru cei care au participat la Campanie pe 20 septembrie 2013).
 • Tragerea la sorti pentru Marele Premiu va avea loc la sediul Organizatorului din Bucuresti, Soseaua Nordului nr. 62D, sector 1 in data de 25 septembrie 2013.

Premiile si acordarea acestora:

Premiile ce vor fi acordate de catre Organizator sunt urmatoarele:

 • Marele Premiu: un iPad cu autografele actorilor principali din plaja adolescentilor
 • Premiile zilnice: 15 x pachet „Plaja adolescentilor”, format din produse Disney Channel: Geanta de plaja, stickere, caiet si tricou plaja adolescentilor

PARTICIPA LA CONCURS!