Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-01-07. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un iPad pe saptamana sau marele premiu un laptop MacBook Air!

Aceasta Campanie se va desfasura in perioada 11 noiembrie 2013 – 06 ianuarie 2014.

In cadrul Campaniei „Utv e canalul care iti face balul” poate participa orice persoana fizica cu domiciliul sau resedinta in Romania care are cel putin 14 ani impliniti. 

 

Mecanismul campaniei:

Pentru a putea participa la Campanie participantii vor trebui sa urmareasca zilnic programele Utv si sa identifice parolele marcate prin grafica speciala in emisiunea Promo Night difuzata de luni pana joi incepand cu ora 19:00. 

Dupa afisarea parolei participantii vor putea introduce parola in aplicatia existenta pe site-ul www.utv.ro/baluri. Un utilizator se poate inscrie o singura data in concurs cu o singura parola. 

Campania este de tipul “watch and win” acordarea premiilor nefiind conditionata de achizitionarea vreunui serviciu sau produs, sau de alta cheltuiala suplimentara.

Premiile:

Organizatorul pune in joc, mai multe premii: 

  • A. Premii saptamanale: 
    • cate 1 iPad Mini Wi-Fi 32 GB branduit About U in fiecare saptamana de concurs 
  • B. Premiul cel mare: 
    • 1 laptop MacBook Air 11"/1.3 GHZ/4GB/128 Flash Storage branduit About U

Castigatorii vor fi stabiliti pe baza activitatilor desfasurate - inscrierea parolelor corecte prin intermediul web-site-ului www.utv.ro/baluri. 

Toti participantii care inscriu intr-o saptamana de concurs o parola corecta intra automat in tragerea la  sorti pentru 1 Ipad Mini. 

Participantii vor primi numere de ordine in functie de inscrierea in concurs. Castigatorii celor 8 Ipad-uri  Mini vor fi desemnati in fiecare zi de luni urmatoare saptamanii de inscriere in concurs, respectiv 18, 25  noiembrie, 2, 9, 16, 23, 30 decembrie si 06 ianuarie, in jurul orei 12:00, prin tragere la sorti, prin  intermediul programului random.org. 

Toti participantii (inclusiv castigatorii premiilor saptamanale) care inscriu o parola corecta pana  luni 6 ianuarie 2014 la ora 17.00, intra in tragerea la sorti pentru castigarea premiului cel mare. 

Castigatorii premiului cel mare vor fi desemnati prin tragere la sorti prin intermediului programului  random.org. In caz de castig, participantii nu pot opta pentru preschimbarea premiului in bani sau in alte  produse ori servicii.