Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-10-30. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un iPad mini sau 100 lei pe zi!

Concurs: Castiga un iPad mini sau 100 lei pe zi!

raiffeisen6

Campania promotionala se va desfasura in mediu electronic, respectiv online, pe site-ul https://apps.facebook.com/ scoalapersonalitati. Campania promotionala va fi lansata la data de 16.09.2013 si se va desfasura pana la data de 13.10.2013, inclusiv.

Pentru a se inscrie in campanie, persoanele interesate trebuie sa intre pe pagina de Facebook, https://apps.facebook.com/scoalapersonalitati, in aplicatia “Scoala Mini Personalitatilor” (click pe butonul ”Participa si tu”).

Pentru a participa la campanie, persoanele interesate trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele criterii: 

 • Sa se inscrie in campanie. Inscrierea se face prin completarea formularului de participare, cu urmatoarele date: nume si prenume parinte, numar de telefon, adresa de email, “Sunt de acord cu Regulamentul concursului” si „Sunt de acord cu Termenii si conditiile”. Inscrierea se realizeaza prin manifestarea vointei persoanei interesate de a participa la campanie, dupa ce acesta posteaza in aplicatie o poza a copilului lui, cu varsta cuprinsa intre 0 si 17 ani neimpliniti si selecteaza o personalitate din cele 2 active de pe saptamana respectiva din lista predefinita a aplicatiei de personalitati de pe saptamana respectiva, cu scopul de a arata asemanarea dintre copilul sau si personalitatea respectiva. In fiecare saptamana de concurs se vor activa cate 2 personalitati, una feminina si una masculina, cu care parintii pot gasi asemanari cu copiii lor.
 • Sa colecteze minimum 100 de puncte pe toata perioada de concurs per poza de copil (un participant poate participa la concurs cu maximum 3 conturi de copii diferite pe toata perioada concursului) prin trimiterea de invitatii, raspuns pozitiv la invitatie, actiuni de share, actiuni de vot. Saptamanile de concurs sunt impartite dupa cum urmeaza: 
  • - saptamana 1: 16.09.2013, inclusiv – 22.09.2013, inclusiv
  • - saptamana 2: 23.09.2013, inclusiv – 29.09.2013, inclusiv
  • - saptamana 3: 30.09.2013, inclusiv – 06.10.2013, inclusiv
  • - saptamana 4: 07.10.2013, inclusiv – 13.10.2013, inclusiv
 • Pe toata perioada concursului se contorizeaza punctajul aferent actiunilor participantului, utilizatorii trebuind sa isi inscrie o poza cu copilul lor conform temei si personalitatii (fie feminina, fie masculina, la alegere, fara legatura neaparat cu sexul copilului inscris) active intr-o saptamana. Formularul de inscriere se completeaza de fiecare singura data, la momentul fiecarei inscrieri in aplicatie. Participantul isi poate urmari activitatea din cadrul paginii „Contul meu” din cadrul aplicatiei. Participantii colecteaza puncte prin urmatoarele actiuni care se desfasoara in cadrul aplicatiei Facebook „Scoala Mini Personalitatilor”:
 • in fiecare saptamana de concurs fiecare participant poate participa cu o singura poza a fiecarui copil al sau, putandu-se inscrie cu maximum 3 copii diferiti pe perioada campaniei, fie de pe contul sau de Facebook, fie direct in aplicatia fie printr-o invitatie sub forma de notificare trimisa de un prieten din lista sa de Facebook;
 • Fiecare actiune de Share din cadrul paginii „Scoala Mini Personalitatilor” efectuata de un participant unic de pe contul sau de Facebook si de orice alt vizitator al aplicatiei, unic de pe contul sau de Facebook, intr-o zi calendaristica de concurs pentru o poza unica din cadrul paginii „Scoala Mini Personalitatilor” se contorizeaza cu 5 puncte, indiferent de numarul total al actiunilor de Share efectuate de pe acel cont de Facebook in ziua respectiva, pe aceeasi poza unica din galerie. Un participant si un vizitator poate sa dea Share la mai multe poze diferite din galerie intr-o zi calendaristica de concurs si de fiecare data poza respectiva va contoriza 5 puncte pe ziua respectiva de concurs de pe acel cont unic de Facebook;
 • Fiecare actiune de Voteaza din cadrul paginii „Scoala Mini Personalitatilor” efectuata de un vizitator al aplicatiei, unic de pe contul sau de Facebook, pe perioada concursului, pentru o poza unica din galerie se contorizeaza cu 10 puncte, indiferent de numarul total al actiunilor de Vot efectuate de pe acel cont de Facebook pe perioada concursului pe aceeasi poza unica din galerie. Un vizitator al aplicatiei poate sa Voteze mai multe poze diferite din galerie pe perioada concursului si poza respectiva va contoriza 10 puncte de pe acel cont unic deFacebook o singura data pe toata peroada concursului. Un participant nu are dreptul sa Voteze poza copilului sau, dar poate sa Voteze pozele altor participanti.
 • Fiecare actiune de Invita in aplicatie se va face sub forma de notificare pe Facebook. Intr-o singura zi de concurs, un participant poate sa trimita oricate notificari doreste prietenilor sai din lista de Facebook. Invitatiile cu raspuns pozitiv din partea prietenilor sai din Facebook sunt cuantificate in contul sau prin 20 de puncte. Prin invitatie cu raspuns pozitiv se intelege ca prietenul respectiv a intrat in aplicatie prin linkul trimis in cadrul mesajului de notificare si a parcurs toti pasii din aplicatie, in final devenind la randul sau participant in aplicatie. Un participant poate accepta o singura invitatie de la un singur prieten din lista sa de prieteni pe toata perioada concursului;

Premiile:

Premiile campaniei promotionale ce vor fi oferite prin tragere la sorti constau in:

 • 28 de premii zilnice, in valoare de 100 Lei (net de impozit) fiecare, acordate prin virament intr-un cont curent deschis la Raiffeisen Bank SA. Castigatorul unui premiu zilnic este desemnat prin tragere la sorti dintre toti participantii inscrisi intr-o zi calendaristica de concurs, pe toata Durata campaniei promotionale asa cum este aceasta definita in Sectiunea 3 primul aliniat. Premiile zilnice se acorda cu ocazia tragerilor la sorti din datele de 7 octombrie 2013-din totalul inregistrarilor efectuate in perioada 16 septembrie 2013 inclusiv – 29 septembrie 2013 inclusiv si de 21 octombrie 2013–din totalul inregistrarilor efectuate in perioada 30 septembrie 2013 inclusiv – 13 octombrie 2013 inclsuiv.
 • 4 premii care se acorda la finalul campaniei, fiecare premiu constand intr-un iPad mini Cellular 16 GB, 4G, negru in valoare 5de 2.156 Lei (net de impozite). Castigatorii sunt desemnati prin tragere la sorti dintre toti participantii inscrisi in concurs si care au adunat minimum 100 de puncte pe toata perioada concursului, fara excluderea castigatorilor premiilor zilnice. Premiile se acorda cu ocazia tragerii la sorti din data 21octombrie 2013.
PARTICIPA LA CONCURS!