Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2013-11-12. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un iPad Air de la evoMag!

Concurs: Castiga o tableta ASUS Google Nexus 7, Editie 2013!

Iti multumim ca esti deja fanul nostru!

Tot ce trebuie sa faci pentru a te inscrie la concurs este sa te abonezi la newsletter-ul  evoMAG accesand butonul de mai jos.

Ce beneficii ai in plus:

  • Afli cele mai noi promotii
  • Esti la curent  cu ultimele aparatii in materie de tehnologie
  • Ai acces la peste 100.000 de produse, la cele mai bune preturi

Campania „Aboneaza-te si castiga cu newsletterul evoMAG!” se desfasoara pe tot teritoriul Romaniei incepand cu 08 octombrie 2013 – si pana in ziua in care Organizatorul decide incetarea Campaniei.

La campania „Aboneaza-te si castiga cu newsletterul evoMAG!” poate participa orice persoana fizica sau juridica care se aboneaza la Newsletter-ul www.evoMAG.ro incepand cu perioada 08 octombrie 2013. Participarea la Campanie nu este conditionata de achizitia vreunui produs.

Mecanismul concursului:

Pentru a participa la Campania „Aboneaza-te si castiga cu newsletterul evoMAG!”, orice persoana interesata trebuie sa se aboneze la Newsletter-ul evoMAG,  incepand cu 08 octombrie 2013 si pana in ziua in care Organizatorul decide incetarea Campaniei. Participarea la Campanie nu este conditionata de achizitia vreunui produs. Pentru a se abona la newsletter, Participantul trebuie sa inscrie o adresa de e-mail valida si numele sau real.

Premiile:

Premiile Campaniei pentru perioada 05 noiembrie 2013 –12 noiembrie 2013 sunt: 

  • Apple iPad Air 16GB Flash WI-FI

Castigatorul va fi desemnat in etapa de premiere din data de 12 noiembrie 2013. In aceasta etapa se va extrage Castigatorul tabletei Apple iPad Air 16GB Flash WI-FI in valoare de 2.329,00 LEI cu TVA inclus. Castigatorul va fi extras dupa cum urmeaza: 

  • Va fi extras dintre persoanele abonate la newsletterul evoMAG oricand , inainte si dupa data de 08 octombrie 2013 si care a deschis minin un newsletter incepand cu data de 08 octombrie 2013 
  • Castigatorul va primi 1 (o) tableta Apple iPad Air 16GB Flash WI-FI in valoare de 2.329,00 LEI cu TVA inclus.