Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-01-26. Vezi concursurile active aici.
Concurs: Castiga un iPad Air, un iPad Mini, un iPod Touch, un iPod Nano sau alte premii!

Pe 5 Decembrie au fost lansate noile profile uID și am decis să marcăm acest moment printr-un nou concurs. Așadar, astăzi avem plăcerea să vi-l prezentăm - Cele mai bune profile uID.me!

Oricine poate participa la acest concurs: de la administratorii de site-uri până la utilizatori obișnuiți!

Pentru a vă înscrie trebuie să urmați doar 3 pași simpli:

 1. Înregistrați-vă pe http://uid.me/ (limba engleză);
 2. Personalizați-vă profilul: adăugați informații și conectați-vă la rețelele sociale;
 3. Înscrieți-vă la concurs pe http://concurs.uid.me/.

Nominalizări:

 • I. Cea mai bună pagină uID.me: Câştigătorii vor fi aleși de către un juriu, care va evalua profilele din perspectiva frumuseții și calităţii acestora. O pagină nu trebuie să fie doar frumoasă, ci trebuie să aibă un sens, un scop practic. O pagină bine concepută, creată fără un scop clar, nu va putea fi premiată la această categorie.
 • II. Premiul Alegerea Utilizatorilor: Vor câștiga acest premiu paginile ce obțin numărul maxim de voturi prin intermediul butoanelor sociale în timpul perioadei de votare. Fiţi corecţi! Toate încercările de fraudă vor fi eliminate.
 • III. Cea mai populară pagină: Aceasta este cea mai obiectivă nominalizare. În cadrul acesteia, va câștiga pagina cu cele mai multe vizite pe parcursul perioadei de desfășurare a concursului. Ne vom asigura că vizitatorii sunt persoane reale și nu boti.

În categoria principală a acestei nominalizări premiul va merge către pagina cu cel mai mare trafic pe toată perioada de existență a acesteia, așadar cu cât vă creați mai devreme pagina, cu atât mai multe șanse veți avea. Un al doilea premiu va fi acordat paginii ce va avea cel mai mare trafic mediu pe zi pentru perioada 10 - 24 Ianuarie.

În plus, această nominalizare are două subcategorii:

 • pagina cu cel mai mare trafic de la rețelele sociale
 • pagina cu cel mai mare trafic de la motoarele de căutare

Nu știm cum o pagină obișnuită va avea un trafic mare din motoarele de căutare (dacă nu sunteți o celebritate), dar poate sunteți faimos și numele dvs este un rezultat de top în Google. Sau poate aveți același nume cu o persoană celebră :) În cazul acesta veți avea șanse destul de bune!

O altă particularitate inedită a acestei categorii este că o persoană poate câștiga un premiu fără a ști nimic despre concurs! Desigur, este o opțiune cu șanse reduse și noi chiar vrem să câștige doar cei care își doresc acest lucru.

 • IV. Cea mai creativă pagină: Aici va trebui să dați frâu liber imaginației! Partea practică a acestei pagini poate fi discutabilă, dar cea mai creativă pagină cu siguranță va primi un premiu.
 • V. Cea mai bună pagină business: Cu toate că uID are ca scop principal crearea de pagini personale, dacă sunteți un avocat sau un pictor, de ce să nu-l folosiți ca o prezentare în mediul online - atât pentru dvs cât și pentru serviciile pe care le oferiți. Astfel de pagini business primesc o categorie separată în cadrul concursului și au un premiu separat.
 • VI. Start rapid: O altă nominalizare este pentru cei care pot obține rezultate rapide. Vom alege cel mai bun profil dintre cele trimise în primele 5 zile de la începerea concursului. Asta înseamnă că nu trebuie să amânați înscrierea paginii până în ultima clipă :)

Atenție! La momentul înscrierii în concurs, va fi realizată o captură de ecran a paginii dvs, iar aceasta va participa în cadrul concursului. Toate modificările ulterioare nu vor fi luate în considerare!

Pentru a vă înscrie la concurs accesați http://concurs.uid.me/.

Când ne-am decis cu privire la date, am luat în considerare doi factori:

 • proiectul a fost abia lansat și s-ar putea să identificaţi bug-uri la crearea unui profil super cool
 • urmează vacanțele de Crăciun și de Anul Nou, așa că este posibil să apară unele întârzieri

Dat fiind contextul anterior, acceptăm înscrieri până la 17 Ianuarie. Această dată este ultima zi în care vă puteți înscrie lucrările în cadrul concursului, însă nu uitați de nominalizarea “Start rapid” - aveți la dispoziție doar 5 zile pentru a vă înregistra pagina la această categorie!

Pe 18 Ianuarie vom publica lista lucrărilor înscrise în concurs. De pe 18 Ianuarie până pe 26 Ianuarie vom avea:

 • votarea pentru Premiul Alegerea Utilizatorilor
 • selectarea și distribuirea premiilor de către juriu

Pe 28 Ianuarie vom prezenta rezultatele finale.